Özdilek

Siyaset

Sol Cephe'den Tepki ve Açıklama

Sol Cephe adına bir açıklama yapan Kocaeli Sözcüsü Yaşar Uzun tepki gösterdi.

17 Mart 2014 Saat: 15:43
Sol Cephe'den Tepki ve Açıklama
Sol Cephe'den Tepki ve Açıklama

Kentimizde yayın yapan yerel gazetelerde AKP iktidarının, muhalif isimleri fişlemek için Milli Eğitim Bakanlığı müfettişleri vasıtasıyla özel okul, yurt ve dershanelerde eğitim gören öğrencileri sorguya çektiğini istikrahla okuduk.

AKP iktidarı, kurucu ortağı olan Gülen Cemaati ile girdiği mücadeleye 1. sınıf öğrencilerini alet edebilecek kadar yozlaştığını bir kez daha gözler önüne serdi. Öğrencilere; “Atatürk’ü mü daha çok seviyorsun, Başbakanı mı”, “Öğretmenleriniz sınıfta siyaset yapıyor mu”, “Bulunduğunuz yurtta siyasi propaganda yapılarak bir görüş doğrultusunda yönlendirildiniz mi”, “Bulunduğunuz yurtta devlet erkanına yönelik olarak, iftira ile kin ve nefret uyandırıcı ifadelerin kullanıldığını duydunuz mu” gibi sorular yönelten Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı müfettişlerden sorumlu kent yöneticilerinden utanç duyuyoruz.

Kendi karanlıklarını ilkokul seviyesine kadar indiren, halka korku, kin ve nefret aşılayan, vatandaşları kamplaştıran, ilkokul öğrencilerini dahi sorguya çekebilen AKP’nin yarattığı bu cehennem düzeninin sonu yakındır.

Gayrimeşru bir yapı halini alan, soygun çetesi AKP ve bu köhne düzen, yurttaşların tek bir cephede bir araya gelmesi ile yıkılacaktır. O cephe, halkın cephesi olan Sol Cephe’dir. İktidarın karanlığını çocuklarımıza yaştan yetkililerden hesabı Sol Cephe soracaktır. Bütün yurttaşlarımızı AKP’nin karanlığına karşı Sol Cephe’de örgütlenmeye ve mücadele etmeye davet ediyoruz.

 

Sol Cephe Kocaeli Sözcüsü Yaşar Uzun

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat