Özdilek

Kültür/Sanat

Sokakta yaşıyorlar!

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

      Eşinden boşandığı için 2 çocuğuyla birlikte yaşam mücadelesi veren Şahsenem Ünsal, elektrik borcu yüzünden cezaevine girmeyi beklerken, ev sahibi tarafından sokağa atılarak kızlarıyla birlikte geceyi yağmur altında geçirdi.

Eşinden boşandığı için 2 çocuğuyla birlikte yaşam mücadelesi veren Şahsenem Ünsal, elektrik borcu yüzünden cezaevine girmeyi beklerken, ev sahibi tarafından sokağa atılarak kızlarıyla birlikte geceyi yağmur altında geçirdi.

 

      Eşinden boşandığı için Senanur Türkyılmaz (3) ve Aleyna Türkyılmaz (8) isimli kız çocuklarıyla birlikte Bağlarbaşı Mahallesi, Bayır Sokak No: 61 adresinde yaşayan Şahsenem Ünsal(24), biriken kira borcu nedeniyle ev sahibi tarafından eşyalarıyla birlikte sokağa atıldı. 
Geceyi, oturduğu evin sokağındaki bir apartmanın giriş kapısında ve yağan yağmurun altında minik kızlarıyla birlikte geçiren Şahsenem Ünsal, “ 3 bin TL’ye varan elektrik borcum nedeniyle cezaevine gireceğimin korkusunu yaşarken, ev sahibimin acı sürprizi ile karşılaştım. Maddi imkanım olmadığı için yaz aylarında Darıca sahilinde dövme yaparak çocuklarıma bakmaya çalışıyorum. Gözümden rahatsızım maddi imkanım olmadığı için ameliyat bile olamıyorum. Çocuklarıma da bakamıyorum. Kaymakam bey sağolsun bizimle ilgilendi ve maddi yardımda bulundu, ama biz başımızı sokacak, kirasının hayırseverler tarafından karşılanabileceği bir ev istiyoruz” şeklinde konuştu. 
Kızlarının ikisinin de sağlık sorunlarının olduğunu belirten Şahsenem Ünsal, muayene için Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne gitmek istediklerinde yaklaşık olarak 1 Km.lik yolu yaya olarak katettiklerini ifade etti. 
Dün geceyi sokakta yağmur altında iki kız çocuğuyla birlikte geçiren talihsiz kadın, başlarını sokacak bir yer bulamazlar ise, bundan sonraki yaşamlarını sokakta geçirmek zorunda kalacaklarını belirterek hayırseverlerin yardımına ihtiyaçları olduğunu kaydetti. 

MİLLİ EĞİTİM 
MÜDÜRÜNDEN YARDIM 
İlköğretim Okulu öğrencisi olan Aleyna Türkyılmaz’ın okul masraflarını üstlenen Darıca Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, kırtasiye yardımının yanı sıra iki kız kardeşe de sahip çıkarak kıyafet yardımında bulundu

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat