Özdilek

Güncel

Sokakta yaşadı, sokakta can verdi

İzmit’te sokaklarda yaşayan ‘Deli Kemal’ olarak bilinen, akli dengesi yerinde olmayan evsiz vatandaş Kemal Şentürk, yine sokakta can verdi. Kemal Şentürk’e gece bir araç çarptı.

12 Mart 2014 Saat: 18:09
Sokakta yaşadı, sokakta can verdi
Sokakta yaşadı, sokakta can verdi

Hastanede ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edilen Şentürk’e bir saat sonra bir başka araç daha çarptı. Kemal Şentürk bu kez sağ kurtulamadı.

İlk kaza gece saat 23.30 sıralarında Orduevi mevkiinde meydana geldi. D-100 karayolunu karşıdan karşıya geçmek isteyen Kemal Şentürk’e bir kadın sürücünün kullandığı otomobil çarptı. Ambulansla Seka Devlet Hastanesine götürülen, burada tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilen Kemal Şentürk, yine aynı bölgede dolaşmaya başladı.

Bu kez İSU Genel Müdürlüğü önünde yolu karşıdan karşıya geçmek isteyen Kemal Şentürk’e plakası alınamayan bir minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle 20 metre savrulan Kemal Şentürk, olay yerinde feci şekilde can verirken, çarpan araç hızla olay yerinden uzaklaştı. Kemal Şentürk’ün cansız bedeni Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat