Özdilek

Siyaset

“Sokaklar bile paralı”

Tavşantepe Mahallesi’nde düzenlenen üye katılım töreninde konuşan CHP’nin İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, “Caddelere park etmeyi bile ücretli hale getirdiler” diyerek yerel iktidara yüklendi

24 Kasım 2013 Saat: 13:18
“Sokaklar bile paralı”
“Sokaklar bile paralı”

CHP’nin İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, mahalle ziyaretlerini geçtiğimiz akşam Tavşantepe Mahallesi ile sürdürdü. İlçe Başkanı Selman Yıldırım ve çok sayıda ilçe yöneticisinin de katıldığı mahalle ziyaretinde, 50 kişi partiye üye olarak CHP saflarına katıldı.

İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım mahalleliye hitaben yaptığı konuşmasında “Tavşantepe Mahallesi oldukça sık ziyaret ettiğimiz bir mahalle. Yetkililer tarafından zor durumda bırakılan bir mahalle. Desteğimiz her zaman Tavşantepe Mahallesi’nin yanında olacak, CHP iktidarında kentimizin her bölgesi gibi, Tavşantepe de kalkınacak” dedi.

Ardından mikrofonu devralan İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, “Bizim tek gayemiz kentimizde sosyal demokrat bir iktidar kurarak, daha kaliteli hizmeti sizlere getirmek. Zamanında sizler için canla başla çalışarak emeğimizle ortaya koyduğumuz değerleri yeniden inşa edeceğiz. İktidar ne yazık ki biz inşa ettik diye Yuvam Konutları’na tek bir çivi bile çakmadı” dedi.

Sokaklarda araç parkının paralı hale getirilmesine değinen Sirmen, “Bizim dönemimizde çok parasız zamanlar geçirmemize rağmen vatandaşın özgürlükleri üzerinden para kazanmaya çalışmadık. Bu gün bakıyoruz yollar, sokaklar paralı hale getirilmiş. Vatandaşlar araçlarını park edemiyorlar” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat