Özdilek

Kültür/Sanat

Sobadan zehirlenen Bıkım Çifti Yaşamını Yitirdi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenen iki kişi yaşamını yitirdi.

Yeni Mahalle Fatih Caddesi 105 nolu sokakta bulunan iki katlı müstakil evn üst katında yaşayan kahvehane işletmecisi Davut Ali ve Remziye Bıkım çiftinden haber alamayan oğlunun polis ve komşuların yardımıyla kapıyı kırarak içeri girmesiyle korkunç gerçek ortaya çıktı. İçeri girenler Davut Ali ve Remziye çiftinin cansız bedenleriyle karşılaştılar.

 

 

Yapılan incelemede Davut Ali Bıkım (49) ve eşi Remziye Bıkım’ın (50) sobadan sızan karbon monoksit gazı sebebiyle zehirlendikleri anlaşıldı. Remziye Bıkım’ın istifra ederek kurtulmak için çaba harcadığı ama başaramadığı, Ali Bıkım’ın ise yatakta uyku halindeyken öldüğü anlaşıldı.

 

İki çocukları olan evli çiftin bir çocuğunun başka bir şehirde yaşadığı diğer çocuklarının da o gün evde bulunmadığı öğrenildi.

Davut Ali ve Remziye çiftinin ölüm haberini alan yakınları ve komşuları eve akın ederken, çiftin cesetleri savcının gerekli incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 

Türker Demirci

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat