Özdilek

Ekonomi

SMMMO’da başkan adayı Tülin Keçeci Güngör

KSMMMO’da ilk kadın başkan adayı Tülin Keçeci Güngör sıkı çalışıyor.

25 Mayıs 2016 Saat: 11:39
SMMMO’da başkan adayı Tülin Keçeci Güngör
SMMMO’da başkan adayı Tülin Keçeci Güngör

KSMMMO’nun Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Fikret Gökmen, Meslekte Birlik Grubu’nun adayı Hamit Akbulut, Gebzeli Oda Sekreteri Taner Öner’in ardından, Aktif Grup başkan adayı Tülin Keçeci Güngör de dün adaylığıyla ilgili basın açıklaması yaptı.


1567 oda üyesinin oy kullanma hakkının olduğu genel kurulda 7 kişilik yönetim, 5 kişilik disiplin, 3 kişilik denetleme kurulu üyesi ve yedekleri seçilecek.


4 aday içinde yer alan tek kadın olan Tülin Keçeci Güngör, bugün Antikkapı’da basın toplantısı düzenledi. Farklı dünya görüşüne sahip çok sayıda muhasebeci-mali müşavirin katıldığı açıklamada Odanın efsane başkanı Ender Şenol da hazır bulundu. 



KSMMMO’nun yükseliş trendine katkı sağlamak için ekip arkadaşları ile birlikte oda başkanlığı ve yönetimine aday olduklarını belirten Tülin Keçeci Güngör, “Birlik ruhunu, mesleki dayanışma ruhunu güçlendirerek haksız rekabet sorununun çözümü için çaba sarf edeceğiz. Birliktelik ve ekip ruhu ve biz anlayışı ile büyük muhasebe camiasına hizmet etmeye talibiz. Ülkemize, insanlığa, mesleğimize ve meslektaşlarımıza hizmet bizler için büyük gurur ve şeref olacaktır.” dedi. Güngör, tüm meslektaşlarını kongreye davet etti.


 “Eğer bu seçimlerde uygun görür ve bizlere görev verirseniz; farklılıkları gözetmeksiniz, meslek sorunlarını çözümüne odaklı, hiç kimseyi ötekileştirmeden, düşünce ve inanç ayrımı olmaksınız hizmet anlayışı ile çalışacağımızın sözünü veriyoruz.” diye konuştu. 


Tülin Keçeci Güngör yönetim kurulu aday listesi şu isimlerden oluştu:
YÖNETİM: Tülin Keçeci(Başkan adayı), Oray Ulusoy, Ali Yazıcı, Ali Adıyaman, Halit Taşlıçukur, Havva Koç, Mesut İlhan Eminoğlu. 
DİSİPLİN: Hasan Malo, Yasemin Ergin, Berna Tanyeri Peköz, Mehmet Gençay Dursunoğlu, Alpay Erdemir.
DENETLEME: Serdar Kandemir, Mehmet Mollaismailoğlu, Emine Bayrak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat