Özdilek

Kültür/Sanat

Siyasiler bu sünnette buluştu

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Siyasiler bu sünnette buluştu

 

Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Çorapsız’ın oğlu Hüseyin Berke erkekliğe ilk adımı attı. Darıca Sancaktepe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen sünnet töreni siyasileri bir araya getirdi.

 

Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Çorapsız ve Çiğdem Çorapsız çiftinin yakışıklı oğulları Hüseyin Berke Çorapsız (7) sünnet olarak erkekliğe adım attı. Muhteşem sünnet töreni ile mutlu günlerini kutlayan Çorapsız ailesini dostları yalnız bırakmadı.

 

SİYASİLERİ BULUŞTURAN SÜNNET

Çeşitli etkinliklerle kutlanan sünnet töreninden Çorapsız ailesinin dostlarının yanı sıra siyasilerde yalnız bırakmadı. Darıca Sancaktepe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törene Çayırova Kaymakamı A.Selim Parlar, AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Yümnü, Çayırova İlçe Spor Müdürü Mücahit Sak, AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi Şevki Demirci, Çayırova Belediye Başkan Yardımcıları, Darıca Belediye Başkan Yardımcıları, Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri katıldı.

 

ÇORAPSIZ AİLESİ DOSTLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Konukları ile tek tek ilgilenen Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Çorapsız ve Çiğdem Çorapsız çiftinin mutlulukları ise görülmeye değerdi. Kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür eden Çorapsız ailesi, “En mutlu günlerimizden birini oğlumuzun sünnet düğününde yaşadık. Bu tür günler birlik beraberlik ve kaynaşmaya da vesile oluyor. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.


YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat