Özdilek

Siyaset

Siyasette; Şimdi Söz kadın Başkanlarda

CHP İl kadın kolları başkanının MHP’ye yönelik yaptığı eleştiriye anında karşlılık veren MHP Kadın kolları başkanının açıklaması çapıcıydı.

6 Kasım 2015 Saat: 10:27
Siyasette; Şimdi Söz kadın Başkanlarda
Siyasette; Şimdi Söz kadın Başkanlarda

Türkiye bir seçim sürecini daha geride bırakırken, sandıkta alınan kötü sonucu üstlenme cesareti gösteremeyen CHP’li arkadaşların, MHP’yi suçlayan ifadelerini şaşkınlıkla karşılamaktayız. Kocaeli’nde yaşadıkları oy kaybını başarı olarak gören, emanet oyların kendilerine dönmesine rağmen oylarını elle tutulur biçimde artırmayı beceremeyen Türkiye’nin ana muhalefet partisi CHP, yine çuvaldızı MHP’ye batırmaya çalışarak, halkın gözünde, beceriksizliklerini samimi olmayan bir şirinlik yapmaya çalışarak kapatacaklarını zannetmekteler. Özellikle Katar ve Dubai gibi zengin petrol ülkelerinde yaşayan vatandaşların CHP’yi seçmesiyle övünen, Kocaeli’nde siyaset yapmalarına rağmen Nişantaşı seçmenine hitap eder tarzdaki bu arkadaşlar, Avrupa’da yaşayan Türklerin kendilerini tercih etmemelerini rahatsız edici bir kibir ile dile getirmekteler.

 

MHP bu seçimlerde de diğer tüm seçimlerde olduğu gibi “Önce Vatan” diyerek hareket etmiş, ülkenin birlik ve bütünlüğünü sağlayacak bir dil kullanmaya özen göstermiştir. Sayın Bahçeli, HDP’nin içinde bulunacağı veya destekleyeceği hiçbir koalisyon talebini kabul etmeyeceğini defaatle açıklamasına rağmen, CHP aynı sakızı çiğnemeye devam etmekte, HDP ile planlamış oldukları koalisyon seçeneğinin bozulmuş olmasından dolayı MHP’yi suçlamaya devam etmektedir.

Hala daha Lozan’dan, camilerin ahıra çevirilmesinden, kitap yakılmasından bahseden AKP ve CHP’nin aralarındaki bu paslaşmaları ibretle takip etmekteyiz. Gerçek siyaset, toplumun algılarına hitap etmeden sadece gerçekleri dile getirerek yapılmalıdır. Toplumun bilinçaltına yerleştirilmiş, bu sembolik anlam ifade eden gerçek veya hayal mahsülü olaylar ve dramlar üzerinden toplum kutuplaştırılmaya çalışılmaya devam etmektedir. Böylece siyaset oyunu daha kolay oynanacak, manüpilatörler işlerini daha iyi yapacaktır.

 

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, oy odaklı hareket etmenin, bu ülkeye verdiği zararları bir kez daha net olarak Türk Milleti’nin görmesini istiyoruz. Seçim kampanyamızda kullandığımız “Sen bilirsin Türkiye” sloganından da anlaşıldığı gibi,  oy odaklı hareket etmediğimizi ve vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadele etmeye devam edeceğimizi aziz milletimizin bilmesini istiyoruz.

 

Özge KEÇECİ

Milliyetçi Hareket Partisi

Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat