Özdilek

Siyaset

Siyasete hareketlilik gelecek

AK Parti Derince Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ve farklı görüşlere sahip gençlerin olduğu programa katılan Kocaeli Milletvekili Sami Çakır Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı.

29 Mart 2017 Saat: 07:54
Siyasete hareketlilik gelecek
Siyasete hareketlilik gelecek

Derince Gençlik Kollarının düzenlediği programa katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili  Çakır; "Seçilme yaşının 25’ten 18’e inmesinin önemini gençlere anlattı.

Genç kardeşlerimiz siyasette daha aktif yer alacak ve gençlerin kendi yaşıtlarında temsilcileri olacak dolayısıyla Siyasete hareket gelecek ve çok daha fazla söz sahibi olacaklar dedi.

AK Parti olarak gençlerimizin potansiyelinin farkındayız bu nedenle daha dinamik bir parlamentoyu hedeflemekteyiz. Biliyoruz ki bu sistem sayesinde gençlerimizin aktif katılım ile ülkemizin gelişmesinin, büyümesinin önünü açılacaktır. Kritik bir virajdayız, gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmak için 16 Nisan'da vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla inanarak EVET demesini istiyoruz” dedi.

 

Okuyanlar mutlaka "evet" diyecektir 

 

Gençlerin anayasa değişikliği ile ilgili sorularını cevaplayan Kocaeli Miletvekili Çakır;  "Siz gençlerimizin aktif olması gerekir, sizler bu yaşta kenardan seyrederseniz bu iş olmaz. Bizler bir adım atıyorsak sizlerin koşması gerekir. “Durmak yok yola devam “ ilkesiyle hareket etmeye mecburuz ve mecbursunuz. Bu Ülke bizim ve gidebileceğimiz baska bir Türkiye yok.! Gençliğimizin bu bilinçle hareket etmesi gerekiyor.  

Hükümetlerimiz göreve geldiği günden beri gençlere ve gençlik kollarımıza her zaman değer verdik inandık ve güvendik. Bu davanın  temelinde gençlere güven yatıyor. Biliyoruz ki gençliğimiz ayağa kalkarsa Ülkemiz ve ümmetimiz ayağa kalkar. Hepinize koşulsuz şartsız güveniyoruz. Burada farklı farklı  görüşe sahip kardeşlerimizin olduğunu biliyorum. Hepinizden ricam geleceğiniz için bütün maddeleri karşılaştırmalı olarak okuyalım. Okuduğumuz zaman neden EVET dememiz gerektiğini sizlerde anlayacaksınız“  toplantıya ilgi gösteren gençlere ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat