Özdilek

Güncel

Siviller Atatürk'ü özlemle anıldılar

Atatürk, ölümünün 76. yılında bir etkinlikle anıldı. KYÖD öncülüğündeki programa kent genelindeki çeşitli sivil toplum kuruluşları ile siyasi partiler de destek verdi.

10 Kasım 2014 Saat: 15:50
Siviller Atatürk'ü özlemle anıldılar
Siviller Atatürk'ü özlemle anıldılar

Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. yılında özlem ve saygı ile anıldı. KYÖD önderliğinde Saat Kulesi önündeki Atatürk heykeli önünde bir araya gelen KYÖD, DSP, ADD, Türk Ocakları, İzmit Huzurevi Derneği, İnsani Yardım Seveler Derneği ve İzmit Lisesi Mezunları Derneği üyeleri Atatürk büstüne çelenk bıraktı.

 

GENİŞ KATILIM VARDI

Programa KYÖD Başkanı Turgay Yılmaz, ADD Kocaeli Şube Başkanı Taylan Katak, Türk Ocakları Derneği Başkanı Yücel Alpay Demir, KYÖD eski Başkanı Hakan Tanta ve DSP İl Başkanı Hayati Özzeren katıldı.

 

“MİRASÇISI OLACAĞIZ”

Saat 09.05’te çalan siren sesiyle saygı duruşuna geçen katılımcılar ardından İstiklal Marşı’nı okudu. Etkinlik sonrası konuşan ADD Şube Başkanı Taylan Katak, “10 Kasım yas günü değil, diriliş günüdür. Her canlı elbet ölümü tadacak. Önemli olan fikirler ve eserler miras bırakarak ölümsüzleşmektir. Mustafa Kemal Atatürk bunu başarabilen ender liderlerdendir. Bizde onun mirasçısı olmaya söz veriyoruz” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat