Özdilek

Spor

Sivas'ta yaz spor okulları kapılarını açtı

Sivas Belediyesi'nin her yıl gençler ve çocuklar için geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okulları kapılarını açtı.SİVAS (İGFA) - Sivas'ta belediyenin yaz spor okullarında futboldan sayokana kadar 7 farklı dalda düzenlenen spor okullar...

20 Haziran 2022 Saat: 15:05
Sivas'ta yaz spor okulları kapılarını açtı
Sivas'ta yaz spor okulları kapılarını açtı

Sivas Belediyesi'nin her yıl gençler ve çocuklar için geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okulları kapılarını açtı.

SİVAS (İGFA) - Sivas'ta belediyenin yaz spor okullarında futboldan sayokana kadar 7 farklı dalda düzenlenen spor okullarına bu yıl bin 500 çocuk kayıt yaptırdı.

Çocukları çevrenin zararlı etkilerinden uzak tutmak, verimli ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak ve gizli kalmış yeteneklerini açığa çıkarmak amacıyla Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde düzenlenen yaz okullarında, ücretsiz servis ve spor malzemesi desteği sağlanıyor.

Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Karate, Tekvando, Okçuluk ve Sayokan dallarında eğitim alacak sporculardan başarı gösterenler Belediyespor’un alt yapı takımlarında yer alacak.

Yaz spor okullarının açılışına katılan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, futbol antrenmanı yapan çocuklarla bir araya gelerek minik sporcularla yakından ilgilendi.

Başkan Bilgin, kendilerine emanet edilen gençlere gözleri gibi bakacaklarını belirterek, "Sadece antrenman yapmayacaklar, sosyal yönden de kendilerini geliştirmeleri için birçok faaliyette bulunacaklar. Hepsine başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat