Özdilek

Turizm

Şişmanoğlu Kocaeli SMMMO Meclisini Bilgilendirdi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Meclisinde, TürkKızılayı İzmit Şube Başkanı T. Muzaffer Şişmanoğlu Pakistan’a yardım ve Türk Kızılayı çalışmalarını konusunda bilgi verdi.

 

Kocaeli SMMMO Meclis Başkanı Mehmet Balimre’in açılış konuşması ile başlayan toplantı Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şenol’un açıklamaları ile devam etti. Yapılacak TÜRMOB seçimleri ve mesleki gelişmelerle ilgili bilgi veren Başkan Ender Şenol yeni dönemin ilk meclis toplantısına 72 üyeden 68’inin katılması ve 3 üyenin de mazeret bildirmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Başkanlık divanı üyelerine plaket

2008-2010 döneminde Meclis Başkanlık divanında görev yapan Mustafa Kemal Bozat’ın plaketini Meclis Başkanı Mehmet Balimre, Aylin Küçük’ün plaketi Cafer Tayyar Demirdaş, Mümtaz Atmaca’nın plaketi de Engin Eroğlu tarafından hizmetleri için teşekkür edilerek, takdim edildi.

TürkKızılayı ve Pakistan’a yardım

Kocaeli SMMMO Meclis Başkan Vekili Ahsen Okyar tarafından biyografi okunan TürkKızılayı İzmit Şube Başkanı T. Muzaffer Şişmanoğlu; “Kamu yararına hizmet veren ve devletten yardım almayan bir kuruluşuz. Ülke sınırları ile sınırlı olmayan çalışmalarımız nerede bir felakete varsa, oraya yardımlarımız ulaşmaktadır. Milli Mücadele zamanında Pakistanlı kardeşlerimizin yaptığı unutulmaz yardımlarına, bizde sel felaketinden sonra ilk yardım ulaştıran organizasyon olarak mukabelede bulunduk. İyilik trenimiz yola çıktı. İlimizde Kent Konseyince oluşturulan Komitenin topladıkları yardımların sevki devam etmektedir. Türkiye’nin en eski kuruluşuyuz. Kızılay Cumhurbaşkanlarının himayesindedir. Afet Koordinasyon Merkezi çok acil ve hemen kurulmalıdır. Eğitimlerimiz aralıksız devam etmektedir. Kızılay’a yapılan bağışların tamamı indirim konusu yapılabilmektedir. Bu konuda ilgi ve desteğiniz de bekliyoruz.” dedi.

Şişmanoğlu’na plaket

Slayt eşliğinde yaptığı konuşması ilgi ile dinlenen T. Muzaffer Şişmanoğlu soruları cevapladı. Kocaeli SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şenol, yıllardır birçok platformda birlikte çalışma imkanı bulduğumuz Sayın Şişmanoğlu’nu ağırlamaktan büyük mutluluk duydum dedi ve teşekkür ederek plaket takdim etti.

Yeminli Mali Müşavirler

İlimizde faaliyette bulunan YMM Kazım Yalçınkaya, Mustafa Güner, Necat Çakır ve

Adem Özzaim de toplantıya katıldı.

Meclis üyeleri kürsüde

Mesleki hazırlıklarınızı sunmak için bugünden bu kürsüye alışınız diyen Meclis Başkanı Mehmet Balimre’den sonra İlk meclis toplantısı olduğu için tek tek Meclis üyeleri kürsüye davet edildi. 65 üyenin duygu ve düşünceleri kısa kısa ifade ettiği toplantı Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şenol’un konuşması ile tamamlandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat