Güncel

Sırrı Sakık Dilovası’nda

Ağrı Belediye Eş Başkanı Sırrı Sakık, HDP’nin seçim çalışmalarına destek vermek üzere Dilovası’na geldiği

1 Haziran 2015 Saat: 16:19
Sırrı Sakık Dilovası’nda
Sırrı Sakık Dilovası’nda

    Dilovası’nda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Halk Buluşması’na Sırrı Sakık’ın yanı sıra HDP milletvekili Adayları Ali haydar konca, Ayfer koçak, Dilber Örnek,  İbrahim Ergin, Sinan Odabaş, HDP Kocaeil İl Eşbaşkanı Mehmet AKgül, HDP Dilovası İlçe Kamuran Onay ve partililer katıldı.

 Halk buluşmasında halkın yoğun sevgi gösterileriyle karşılaşan Sırrı Sakık burada yaptığı konuşmada, genel seçimlerde AKP’nin büyük bir düşüş yaşayacağını, HDP’nin görkemli bir yükselişine tanıklık edeceğimizi söyledi.  Sandıklara sahip çıkılması konusunda halkı uyaran Sakık “Ağrı seçimlerinde belediyeyi elimizden almak için birçok hileye başvurdular. Tam 16 kez sandıklar sayıldı. İnsanlar tehdit edildi. Ancak biz ısrarlı ve kararlı duruşumuz sayesinde halkın iradesiyle kazandığımız belediyemize sahip çıktık.  Şimdi Ağrı’da başardığımızı tüm Türkiye’de başarma zamanı… Halkı tercihini kimden ya da kullanmışsa, ona herkes saygı duymalı. Oylarımıza sahip çıkacağız. Trafoya bu kez kediler giremeyecek” dedi. 

Türkiye’nin geleceğinin barış ve demokraside olduğunu vurgulayan Sakık “Cumhurbaşkanı çıkmış, tarafsızlık yeminini bir kenara bırakarak elinde Kuran-ı Kerim’le AKP’ye oy istiyor.  Her yerde HDP’ye saldırıyorlar. Ağrı Diyadin’de büyük bir provokasyon tezgahlandı. Amaçları Türkiye’nin değişik bölgelerine asker cenazeleri göndererek seçim ortamını zehirleyeceklerdi. Gencecik insanlar ölüme gönderildi. Ama Ağrı’da HDP’liler kendi canlarını ortaya koyarak o askerleri battaniyelerle hastaneye taşıdılar. Bu sırada bir arkadaşımız hayatını kaybetti. Onlar askerleri ölüme gönderip seçim kazanmak istiyorlar. Biz canımızı verme pahasına o askerleri koruyoruz. Kardeşlik budur işte…” dedi.

Mitingde konuşan HDP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Akgül ise 7 Haziran günü seçim başarılarını hep birlikte kutlayacaklarını, HDP’nin tüm Türkiye’de büyük bir umut dalgası yarattığını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat