Özdilek

Siyaset

Sirmen, taksicilerin sorunlarını çözecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen Halk Evi Pişkin Simit Cafe’de taksici esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. Sirmen ardından Şen İş Merkezi önünde esnafla kahvaltı yaptı

28 Mart 2014 Saat: 17:13
Sirmen, taksicilerin sorunlarını çözecek
Sirmen, taksicilerin sorunlarını çözecek

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sİrmen, 30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sirmen, Halk Evi Pişkin Simit Cafe’de taksici esnafıyla, kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Sirmen’in yanı sıra, İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ümit Küçükkaya, Türkiye Muhtarlar Derneği Konfederasyonu Genel Sekreteri Süleyman Şen, belediye meclis adayları ve İzmit’te ki taksici esnafı katıldı. Samimi bir ortamda edilen kahvaltının ardından konuşan Sirmen, “Bizler için çok değerlisiniz. Geçmişte hiçbir taksiciyle ve duraklarla bir sorun yaşamadık. Taksicilerimizin park sorunları ve şikayetleri var. Bunların hepsi çözülmesi gereken sorunlardır” dedi.

“SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”

Sözlerine devam eden Sirmen, “30 Mart’tan sonra her durağı bizzat gezerek yerinde tespitler yaparak sıkıntıyı çözeceğiz. Yapılan taksi duraklarının paralarını siz temin ettiniz. Bu belediyenin görevidir. Sizlerden talepte bulunmaması gerekirdi. Yapmamız gereken ne varsa yapacağız. Biz her zaman sizlere destek vereceğiz. Biz de siz de kamu görevi yapıyoruz. Birbirimize sahip çıkacağız. Aşağı yukarı taksi duraklarının sorunlarını biliyoruz” şeklinde konuştu.

“KOOPERATİF ŞART”

Taksi esnafı Sirmen’e kooperatifleri olmadığından yakındı. Esnaf seçimle gelecek başkan istediklerini taksi durağının tuvaletlerinin üzerine yaptıklarını ve bu durumdan dolayı sıkıntı yaşadıklarını ifade etti. Sirmen, “Taksicilere kooperatif şart. Kiralanmak istenilen araçları kurulacak olan kooperatiften kiralamayı düşünüyoruz. Şehir dışından araç kiralamayacağız” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat