Özdilek

Siyaset

Sirmen, Serdar’a gitti, yer yerinden oynadı

27 Ekim’de CHP’de gerçekleşen eğilim yoklamasında sandıktan açık ara farkla çıkan İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, bu kez mahallelere teşekkür ziyaretleri yapıyor.

3 Kasım 2013 Saat: 13:48
Sirmen, Serdar’a gitti, yer yerinden oynadı
Sirmen, Serdar’a gitti, yer yerinden oynadı

Sirmen, dün akşam İzmit İlçe Örgütü yönetimi ile birlikte Serdar Mahallesine gitti. Sirmen’in mahalleye girişinde adeta yer yerinden oynadı. Mahalle sakinleri, meşalelerle karşıladığı Sirmen’e büyük ilgi gösterdi. Sirmen’in bu ziyaretine, geçen hafta karşısında ön seçimi kaybeden Hakan Tanta, Fatma Kaplan Hürriyet ve Aysun Özcan Erenkaya’nın da bulunması CHP adına güzel bir tablo olarak değerlendirildi.

Serdar ziyaretinde CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hale Meriç de yer aldı.

CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, birlik ve beraberlik içinde olduklarını ifade etti, “Bu ziyaret bir teşekkür ziyaretidir. Bize verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Bu mahallede 10 sene önce CHP’li belediye başkanları Serdar Mahallesi’ni nasıl bıraktıysa öyle duruyor. Bir tane bile çivi çakılmamış, yollar açılmamış. Serdar Mahallesi’nde yollar yapılırken kimseyi evsiz bırakmadan evler yıkıldı. Buradaki sıkıntıları 30 Mart’ta göreve geldiğimizde çözecek, Serdar Mahallesi’ni yeniden yaratacağız” dedi.

 “İzmit bizimdir, bizim olacak, Sefa gelecek, cefa bitecek” sloganlarının atıldığı Serdar buluşmasında daha sonra CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen söz aldı. Boynuna Selanikspor atkısı takan, alkışlarla konuşmasına başlayan Sefa Sirmen, “Hiçbir zaman sizlere yanlış yapmadık, ne söz verdiysek yerine getirdik. Bugün sadece teşekkür etmek için geldik. Bu bir propaganda ziyareti değil. Bizler el ele omuz omuza İzmit Belediyesi’ni AKP’nin elinden alacağız. Size olan desteğimizi başkan olduğumuzda hizmetlerimizle ödeyeceğiz. Bize olan güveninizi boşa çıkarmayacağız” dedi. Sefa Sirmen, konuşmasının sonunda Selanikspor’un yeniden şampiyon olacağını sözünü verdi.  Sirmen, daha sonra mahallelilerin sorularını cevapladı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat