Siyaset

Sirmen: ‘Seçimler CHP ve AKP arasında geçecek’

CHP İl Genel Meclis üyelerini dün meclis toplantısı öncesi ziyaret eden Sefa Sirmen, siyasetin eskisi yenisi olmaz diyerek “Seçimler CHP ve AKP arasında geçecek” ifadelerini kullandı

7 Ekim 2013 Saat: 22:27
Sirmen: ‘Seçimler CHP ve AKP arasında geçecek’
Sirmen: ‘Seçimler CHP ve AKP arasında geçecek’

CHP İzmit Belediye Başkan aday adayı Sefa Sirmen dün CHP İl Genel Meclis ekim ayı son birleşiminde CHP’li üyeleri ziyaret ederek üyelerle uzun uzun sohbet etti. Sirmen’i karşılamaya CHP’li üyelerin yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Fahim Kılıç ile Ak Parti Grup Başkan Vekili Celal Özkaraaslan da geldi. Sirmen’i samimi bir şekilde karşılayan Kılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sırasında konuşan Sirmen, siyasetin eskisi yenisi olmaz diyerek “Seçimler CHP ve AKP arasında geçecek” dedi.

SANCAKLI’YA GÖNDERME

Sirmen’in başkanlık yaptığı dönemde Kocaelispor ’da top koşturan Saffet Sancaklı’nın MHP’den Büyükşehir adayı olmasıyla ilgili açıklama yapan Sefa Sirmen, “Spor ayrı, siyaset ayrı. Sporda başarılı olmak, siyasette de başarılı olmak anlamına gelmez. Sancaklı’nın sporda olduğu gibi siyasette de başarılı olup olmayacağını zaman gösterecek. Hakan Şükür de başarılı bir futbolcu olduğu ama AKP’de siyasete başladıktan sonra da spor yorumu yapmaya devam etti.Kocaelispor taraftarının oylarının kime gideceğinin kararını da halk verecek” diyerek seçimlerde kararı halkın vereceğini söyledi.

‘ADAYLARIMIZA GÜVENİYORUZ’

Daha önce yaptığı açıklamada adaylığını açıkladığında Sefa Sirmen’in de yanında olacağını belirten Sancaklı’ya cevap veren Sirmen, “Bizim adayımız da partimiz de var. Bu seçimde en iddialı parti CHP. Son seçimde alınan oylar ortada. CHP birçok ilçede ikinci partiydi. MHP ile AKP arasındaki fark kapatılacak cinsten değil. Bu yılki seçimler CHP ve AKP arasında geçecek” dedi. CHP’de çok fazla tartışılan eski yeni tartışmasına da değinen Sirmen, “Biz tüm aday adaylarımıza çok güveniyoruz. Şu anda makam mevki beklentimiz olmadığını herkes biliyor. Bir beş yıl daha geri gidemeyiz” dedi.

‘SİYASETİN ESKİSİ YENİSİ OLMAZ’

AK Partinin İzmit’i nasıl alırız diye düşündüğünü de sözlerine ekleyen Sirmen, “ CHP’nin bu seçimde sadece kendi rüzgarı ile kazanma şansının zor olduğunu biliyoruz. Bu yüzden diğer partilerden de oy alacak popüler birini aday yapmalıyız. Partide kimsenin önü kesilmez, herkes aday olabilir. Siyasetin eskisi yenisi olmaz. CHP’de yenileşme CHP bayrağını Belsa’ya dikersek olur. Eski yeni tartışması ile olmaz. Bakın Süleyman Demirel de eski bir siyasetçi ama ülke gündemine oturması için iki kelime etmesi yetiyor” diyerek konuşmasını tamamladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat