Özdilek

Siyaset

Sirmen’in önceliği gençler

Düzenlenen kahvaltılı buluşmada gençlerle bir araya gelen CHP’nin İzmit adayı Sefa Sirmen, gençlerin önünü açacak projelerinin olduğunu söyledi. Törende ayrıca 16 genç’e CHP rozeti takıldı

20 Mart 2014 Saat: 13:57
Sirmen’in önceliği gençler
Sirmen’in önceliği gençler

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, Yenişehir, Mehmet Ali Paşa ve Yuvam Akarcalı gençler ile Imperial Park Hotel’de düzenlenen kahvaltılı programında buluştu. Büyük ilgi gösterilen kahvaltıya İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, meclis üyesi adayları Şaban Sarıgülle, Bozkurt Uslu, Uğur Koştur, Servet Kulaksız ve Hale Meriç katıldı.

 

GENÇLERİMİZİN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ

Buluşmada konuşan başkan adayı Sefa Sirmen, gençlerle bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirtti. Sirmen, “Tek düşüncemiz gençlere iyi bir gelecek hazırlamak. Geçmişte başarıdan başarıya koşarken şimdi düştük. Kocaelispor bizim zamanımızda Avrupa takımlarını ağırlarken şimdi Ankara Şekerspor’u ağırlıyor. Ben 3 yıl süre koydum. Kocaelispor süper lige çıkacak” şeklinde konuştu.

 

BELEDİYE, PARTİ EVİ OLDU

Gençlerin desteğini isteyen Sefa Sirmen, “Bir belediye binasına birileri rahat giriyor, birileri ise rahat giremiyorsa orası halkın evi değil parti evi olur. Gençler, 30 Mart sizlerin kaderi. 30 Mart’ta bizlere vereceğiniz destek aynı zamanda kendinize vermiş olacaksınız. Yenişehir ve Mehmet Ali Paşa’nın durumu ortada. 10 yıldır buraya ne hizmet gelmiş, ne de mahalle gençlerine istihdam sağlanmış. Sözlerimizi hep yerine getirdik. Mevcut belediyenin 5 yıl önce verdiği sözlerin hiçbir projesi yapılmadı” dedi. Konuşmaların ardından Sefa Sirmen, rozetlerini taktığı 16 genci CHP’yi tercih ettikleri için kutladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat