Özdilek

Siyaset

Sirmen: “Hiçbir partiyle pazarlık yapmayacağız”

İl Genel Meclisi’nin CHP üyeleri, CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen’i ziyaret etti. CHP İzmit İlçe binasında gerçekleşen ziyarete diğer aday adaylarını destekleyen bazı meclis üyeleri katılmadı.

4 Kasım 2013 Saat: 20:56
Sirmen: “Hiçbir partiyle pazarlık yapmayacağız”
Sirmen: “Hiçbir partiyle pazarlık yapmayacağız”

iyarette konuşan İl Genel Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Ahmet Elmas, “Bundan sonra bize ne görev verilirse yerine getireceğiz. Her yerde 24 saat başkanımızın ve partimizin emrindeyiz” dedi. Elmas’ın ardından söz alan Sirmen ise, “Bu dönem il genel meclisi üyeleri Kocaeli tarihine son kez geçecek. Bunların eskisi olmayacak son olacak. Beş yıldır CHP ve Kocaelilileri temsilen başarılı hizmetler verdiler” dedi.

BAŞARILI İŞLER YAPILDI

Sirmen, CHP’li meclis üyelerinin ana muhalefet temsilcileri olarak halkın menfaatini sağlamak adına başarılı işler yaptığını ifade ederek “Artık başka sıfatlarda başka görevlerle hizmete devam edecekler. Biz 27 Ekim Pazar günü başarılı bir şölen yaşadık. Arkadaşlarımıza başarılı çalışma yaptı. Herkes kendine göre birini destekledi. Benim adaylığım çok geç gerçekleşti. O yüzden arkadaşlarımız kendilerini başka arkadaşlara angaje etti. Bunlar artık geride kaldı. El birliği ile CHP’nin kazanması için çalışacağız” dedi.

İLÇELERİMİZ ÇOK KUVVETLİ

2014 yılı yerel seçimlerinde ilçe belediye başkanları için köylerin de oy kullanacak olmasının önemine de değinen Sirmen, “İl genel meclisi üyelerinin köylerde yaptığı hizmetlerin meyvelerini de toplayacağız” dedi. CHP ile MHP’nin ittifak yapacağı söylentileri ile ilgili konuşan Sirmen, “ Biz hem ilçelerde hem de Büyükşehir’de çok iddialıyız. Bu yüzden CHP’nin bu şekilde bir pazarlığı söz konusu değildir. Aralık ayında Büyükşehir adayı da belli olunca hep birlikte çalışacağız. Bu dönem ilçelerimiz çok kuvvetli. Hep birlikte Büyükşehir’in değirmenine su taşıyacağız” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat