Özdilek

Güncel

Sirmen’e temizlik yanıtı

Cami temizliği ile ilgili projesini açıklayan CHP’li Sirmen’e İzmit Belediyesi’nden yanıt gecikmedi

4 Şubat 2014 Saat: 21:43
Sirmen’e temizlik yanıtı
Sirmen’e temizlik yanıtı

Cami temizliği ile ilgili projesini açıklayan CHP’li Sirmen’e İzmit Belediyesi’nden yanıt gecikmedi. Başkan yardımcısı İbrahim Bulut, “Biz zaten 5 yıldır ilçedeki tüm ibadethaneleri temizliyoruz” dedi

 

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut, CHP’nin İzmit adayı Sefa Sirmen’in cami temizliği ile ilgili projesi konusunda açıklamalarda bulundu. Cami temizleme işini 5 yıldan beri kendilerinin yaptıklarını dile getiren Bulut, Sirmen’e yüklenerek, “Secde edilecek yer kadar secde edecek alnın da temiz olması gerekir” dedi.

 

5 YILDIR CAMİLERİ

TEMİZLİYORUZ

İzmit Belediyesi’nin sadece camiler değil, Kur’an kursları ve cemevlerine 5 yıldan beri temizlik hizmeti verdiğini belirten Bulut, “İzmit Belediyesi olarak bugüne kadar cami, cemevi, Kur’an kursu gibi milli ve manevi değerlerimizin sorunlarıyla ilgilendik ve çözdük” diye konuştu. Periyodik olarak 218 cami ve 4 cemevinde temizleme hizmetinin kesintisiz devam ettiğini dile getiren Bulut, 5 yılda yaklaşık 4 bin 500 kez ibadethane temizliği yapıldığını belirtti.

 

ALNIN DA TEMİZ

OLMASI GEREKİR

Sefa Sirmen’in, “Camilerde gönül rahatlığıyla secde edilemiyor” sözlerine yanıt veren Bulut, temizlik hizmetinin kendi ekipleri ve en modern teknolojik ekipmanlarla verildiğini ifade ederek, “Bir kişi gönül rahatlığıyla secde problemi yaşıyorsa, sorunu kendisinde aramalıdır. Zira secde edilen yer kadar secde edecek alnın da temiz olması gerekir. Siyaset yapmak isterken komik duruma düşüyorlar” dedi.

 

CHP’LİLER ÇIRPINIYOR

Seçimlerde elektrik kesintileriyle ilgili bir soruyu da cevaplayan İbrahim Bulut, “Bu bir CHP taktiğidir. CHP her seçim sonucunda kazanamayacağını anladığında bunu yapar. Her sandığın bir tutanağı var. Her tutanakta onların da müşahitlerinin imzası var. Hile gibi bir ihtimal dahi olsa yüz defa şikayet ederlerdi. Bunlar CHP’nin çırpınışları” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat