Özdilek

Güncel

Sirmen’e kavurmalı karşılama

Bayramda da boş durmayarak bir dizi köy ziyaretlerinde bulunan Sirmen, gittiği köylerde kavurmayla karşılandı, köy halkıyla bayramlaştı.

18 Ekim 2013 Saat: 21:23
Sirmen’e kavurmalı karşılama
Sirmen’e kavurmalı karşılama

CHP'nin İzmit Belediye Başkan Aday Adayları arasında adı en fazla öne çıkan isim olan Sefa  Sirmen bayramda da boş durmayarak  bir dizi köy ziyaretlerinde bulundu. Kulmahmut, Horzum, Balören ve Sepetçi köylerine bir ziyarette bulundu. Köylerde son derece yoğun bir ilgiyle karşılaşan Sirmen, partililerin yanı sıra vatandaşlarla da bir araya gelerek dertleşti, sorunlar dinledi.

KÖYLER TOPLANDI

Ziyaretler kapsamında bir çok köy de bir araya gelerek Sirmen'le bayramlaşmak için sıraya girdi. Nebihoca, Gökçeören, Fethiye, Hakkaniye, Süverler, Kaynarca, Böğürgen, Bulduk, Çağırgan ve Şahinler köylerinden pek çok isminde bir araya geldiği köy ziyaretlerinde köy ahalisi Sirmen'e pek çok konuda sorular sorarak seçimlere ve kent gündemine dair bilgiler aldı.

KAVURMALI KARŞILAMA

Ziyaret ettiği köylerden Kulmahmut köyünde partililer ve vatandaşlar tarafından kavurma ile karşılanan Sirmen kahkahalar eşliğinde köy ahalisiyle sohbet ederek ikram edilen kavurma, pilav ve köy yoğurdunu yedi. Gördüğü ilgiden oldukça memnun olduğu gözlenen Sirmen aynı zamanda bir kaç eve ziyaretlerde de bulunarak vatandaşların halini hatırını sormayı da ihmal etmedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat