Siyaset

Sirmen dostları kahvaltıda buluştu

CHP’nin İzmit aday adayı Sefa Sirmen, sabah Alemdar Caddesi’ndeki Sahan lokantası’nda partililerle, kendisini destekleyen dostları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

13 Ekim 2013 Saat: 22:55
Sirmen dostları kahvaltıda buluştu
Sirmen dostları kahvaltıda buluştu

Toplantıya  Karabaş, Ömerağa, Tepecik, Hacı Hasan, hacı Hızır, veliahmet,. Kemalpaşa Mahallesi  temsilcileri evsahipliği yaptı, 300 kadar üye katıldı.

Sabah Sahan lokantasındaki kahvaltıda  Keramettin Gençtürk, Necdet çetinak, Dr.Işık Elgün, Dişhekimi  Sedat Tuna Yalıncan, ANAP’ın eski il başkanlarından müteahhit İsmail Yılmaz da vardı. Toplantıda  Muhtar Süleyman Şen sunuculuk görevini üstlendi. sirmen lehine aday adaylığından çekilen bozkurt Uslu da kısa bir konuşma yaptı.

Sirmen konuşmasında 1989’da başlayıp, 2002’ye dek devam eden kendi döneminde büyük zorluklara rağmen neler yapıldığını anlattı, mevcut yönetimi çok büyük maddi imkanlara rağmen beceriksiz olmakla suçladı. Sirmen, “Yuvacık barajı’nı besleyen kaynakları başka yerlere tayşıdılar. Aslında Sapanca’dan su almaya gerek kalmazdı. Biz doğalgaz şebekesi yaptırırken şehrin altına bomba döşediğimizi söylüyorlardı.Yargılandık, beraat ettik. izgaz’ı  599 milyon dolar gibi  fiyatla, adeta bedavaya sattılar. Çöp fabrikasına karşı çıktılar. ŞYimdi aynısından Türkiye’de 20 tane daha yapmak istiyorlar” şeklinde konuştu.

Sirmen, 27 Ekim Pazar günü bütün CHP üyelerini oy kullanmaya davet etti , “27  Ekim’de nekadar çok üyemiz oy kullanırsa, 30 Mart’taki seçime o kadar güçlü gireriz. “ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat