Özdilek

Siyaset

Sirmen’den köylere destek sözü

Aday olduğundan bu yana bütün köy ve mahalleleri dolaşan CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen “Köylerimize desteğimiz sınırsız olacak” dedi

20 Mart 2014 Saat: 15:38
Sirmen’den köylere destek sözü
Sirmen’den köylere destek sözü

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, aday çıktığı günden bu yana dur durak bilmeden İzmit’in köy, ev ve mahallelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Sirmen, önceki akşam Çavuşoğlu, Yenice, Düğmeciler, Bağlıca ve Tepebaşı köylerine ziyaret etti. Köy ziyaretlerinde Sirmen’e İlçe Başkanı Selman Yıldırım ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. Köy sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen Sirmen, yeni dönemde belirlediği projeleri arasından köyler olduğunu ve köylerin kalkınması için tüm imkanları kullanacağını ifade etti.

“KÖYLERE GÜBRE VE İLAÇ”

30 Mart’ta yapılacak yerel seçimleri için projelerini açıklayan Sirmen, köy sakinlerinin sıkıntılarını çözeceklerinin sözünü verdi. Sefa Sirmen, “Sıkıntılarınızı biliyoruz. 30 Mart’tan sonra köylümüze sahip çıkacağız. Köylerde yaşayan herkesi zenginleştirmek için elimizden geleni yapacağız. Her şeye destek sağlayacağız. Gençlerimize istihdam sağlayıp, sera ve su kaynakları yapacağız. Köylere tohum, gübre, ilaç temin edeceğiz. Köy müzeleri yapacağız. Proje kitapçıklarımızı iyi inceleyin” dedi.

“KÖYLER İÇİN PROLERİMİZ VAR”

Sirmen, “Sadece asfalt yol yapmakla sorunlar bitmiyor. Biz imar zenginliği getireceğiz. Ulaşım imkanlarını artırıp köylerle kentimizi buluşturacağız. Doğalgaz sıkıntısını çözeceğiz. Biz Rusya’dan doğalgazı getirdik. Mevcut belediye doğalgazı köylerimize ulaştıramadı. Bizim zamanımızda köyler bize bağlı değildi. 10 yıldır Büyükşehir Belediyesine, 5 yıldır ise İzmit Belediyesine bağlı. Buralara hayal edilmeyen projeleri getireceğiz. Ülkemizdeki yanlış politikalar nedeniyle köylümüzün ürünleri ziyan oluyor. Çiftçi traktörüne 5 liraya mazot alacak, zengin teknesine 1 liraya mazot alacak. Böyle bir adalet yok” şeklinde konuştu.

“PARTİ ROZETİMİ ÇIKARACAĞIM”

Sefa Sirmen Bağlıca Köyü’nde  “Köyler için bütün vaat ettiğimiz projeleri gerçekleştireceğiz. Tarım, hayvancılık ve ziraatta ileri noktalara gitmemiz gerekiyor. Emlak vergisi ve su sorunu da olduğunu biliyoruz. Geleceğimizin kaderi 30 Mart’ta vereceğiniz oy ile belirlenecek. Bugüne kadar yüzümüzün kızaracağı hiçbir söz vermedim. Başkan seçildikten sonra parti rozetini kenara bırakacağız ve herkesin belediye başkanı olacağız” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat