Özdilek

Siyaset

Sirmen’den konut yapacak

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, Kocaeli’deki imar düzenlemeleri ile ilgili projelerini açıkladı.

27 Şubat 2014 Saat: 15:10
Sirmen’den konut yapacak
Sirmen’den konut yapacak

M.Ali Paşa Mahallesi’nde ev ziyaretleri yapan Sirmen, 30 Mart’ta İçmit Belediyesi’ni kazandıklarında yapacakları ilk işin, İzmit’in imar düzenlemesini yeniden yap0mak olduğunu söyledi. Sirmen, her vatandaşa eşit şartlarda kat izni vererek arsalarına değer katacaklarını söyledi.

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, “Kocaeli’de çok büyük imar adaletsizliği var. Vatandaşa üç kat imar izni verilirken TOKİ’ye 10 kat imar izni veriliyor. Biz vatandaşlarımıza da bu izni  vereceğiz. Burada herkesin gıpta edeceği imar düzenlemesi yapacağız” şeklinde konuştu. Evsizler için yapacakları projeyi anlatan Sirmen, “Evsiz aileleri ev sahibi yapacağız. Ev alma imkanı olmayanlara, taksit ödeme imkanı olmayanlara belediyenin sosyal konutlarını tahsis edeceğiz. Benim makam derdim yok. Üç defa beni belediye başkanı seçtiniz. Aileme ne hissediyorsam sizler içinde aynı duyguları taşıyorum ” diye konuştu.

Ziyaretleri sırasında CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen’e, meclis üyesi kontenjan adayı Bozkurt Uslu eşlik etti. Mahallede bir çok aileyi ziyaret eden Sirmen,  konuk olduğu evlerde gördüğü ilgiden memnun oldu. İlk olarak Yavuz ailesinin evine konuk olan Sirmen, Süleyman ve Demirel Yavuz kardeşlere parti rozetlerini taktı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat