Özdilek

Siyaset

Sirmen’den ilk teklif Fuat Biçici’ye

Önceki akşam, Makedonya Göçmenleri Derneği’ni ziyaret eden Sirmen, KOTO seçimlerinde de başkanlığa aday olan dernek başkanı Fuat Biçici’ye “Sizi İzmit Meclisi’nde aramızda görmek isteriz” dedi. Biçici, Sirmen’in teklifine gül

19 Aralık 2013 Saat: 12:38
Sirmen’den ilk teklif Fuat Biçici’ye
Sirmen’den ilk teklif Fuat Biçici’ye

Ziyaretlerine hız kesmeden devam eden CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen,  Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği ve Kocaeli Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret ederek dernek üyeleriyle fikir paylaşımında bulundu. İlk olarak Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’ne giden Sirmen’e CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, CHP İzmit Belediye Meclis Üyesi Şaban Sarıgülle ve Bozkurt Uslu eşlik etti. Ziyarette ayrıca, derneğe de üye olan, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Fikret Toker de hazır bulundu.

“BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Söze başlayan Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Başkanı Sabri Mutlu ilk olarak nazik ziyaretinden ötürü Sirmen’e teşekkür ederken; “Biz Batı Trakya’da yaşayan Türklerin sorunlarını çözüme kavuşturmak için mücadele eden bir derneğiz. Ancak kentimizin sorunlarını da yakından takip ediyoruz. Ayrıca kentimiz için çözümün nerde yattığının da bilincindeyiz. Sayın Sirmen, uzun yıllar kentimize hizmet etmiş ve Türkiye’ye mal olmuş efsane bir isim. Kendisine aldığı bu önemli görevde başarılar diliyoruz” dedi.

SİRMEN; ÜZÜLEREK İZLİYORUM

Ardından sözü alan Sirmen; “Son birkaç gündür ülkemizde gerçekleşen vahim olayları hep birlikte takip ediyoruz. İnanın gördüğüm tabloya çok üzülüyorum. Üç bakanımızın çocuklarının adlarının da karıştığı yaklaşık 100 milyar avro civarında bir yolsuzluktan bahsediliyor. Sayın Başbakan ise yargı sürecindeki bir dava ile ilgili yorum yapamayacağını söylüyor. Ancak tamamından beraat ederek aklandığım davaları, miting meydanlarında seçim malzemesi olarak kullanan, Başbakan Erdoğan’dan başkası değildi. Birbiriyle çatışan bu iki söylem, halkın güvenini kötüye kullanmaktır” dedi.

KENTTE ETKİN BİR DERNEĞİZ

Hemen sonrasında Kocaeli Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nde yüzlerce dernek üyesi tarafından karşılanan Sirmen, Dernek Başkanı Fuat Biçici’ye sıcak karşılamadan ötürü teşekkür etti. Söze ilk olarak başlayan Başkan Fuat Biçici; Derneğimiz kentimizin son derece önemli kuruluşlarında temsil ediliyor. Bizler kentimizin geleceği için her zaman en iyi olanı hedefleyen bir derneğiz. Sayın Sirmen’e çıktığı yolda derneğimiz adına başarılar diliyorum.” dedi.

YANIMIZDA GÖRMEK İSTERİZ

Biçici’nin sözlerinden yola çıkarak söze espriyle başlayan Sirmen; Sayın başkanımız kentimizin pek çok önemli kuruluşunda aktif bir dernek olduğunuzu belirtti. Şimdi sırada İzmit Belediyesi var. Derneğinizi Fuat Biçici ismiyle yanımızda, İzmit’in gelecekteki vizyonunu belirleyecek yönetim kadrosu içerisinde görmek isteriz” dedi. Sirmen'in teklifinin ardından kalabalık salonda bir anda alkış koparken teklife gülümseyerek yaklaşan Biçici Sirmen'e bu güzel teklifinden ötürü teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat