Özdilek

Siyaset

Sirmen: “Bunlar halka yönelik proje üretmiyor”

CHP İzmit Belediye Başkan aday adayı Sefa Sirmen, pazar günü yapılacak ön seçim öncesi çalışmalarını hızlandırdı.

23 Ekim 2013 Saat: 21:21
Sirmen: “Bunlar halka yönelik proje üretmiyor”
Sirmen: “Bunlar halka yönelik proje üretmiyor”

Yenişehir Mahallesi Yenişehir Spor Kahvesi’nde partililerle bir araya gelen Sirmen, siyasette eski-yeni tartışmasını doğru bulmadığını belirtti, “Halkta karşılığın yoksa siyasetin devam etmez. Fikirler yenilenir, fikirler değişir. Eğer fikirlerin eskiyse hiçbir adım atamazsın” diye konuştu. Aday adaylığı dosyasını verdiği günden beni AKP’lilerin telaşlandığını dile getiren Sefa Sirmen, “Belsa’ya doğru ayak seslerimiz duyulmaya başlandı. Biz çok kötü şartlarda görevi teslim aldık. İzmit halkının desteğiyle çok büyük projeler gerçekleştirdik. 10 yıl boyunca yaptıklarımızı kötülediler. Barajımız için söylenmedik söz bırakmadılar” dedi.

YENİŞEHİR’E NE YAPILDI?

Kendilerinin de, AKP’nin zde 10 yıl görev yaptığını hatırlatan Sirmen, “Gelirler arttı, yıllık bütçe 20 milyar dolara çıktı. Peki bu parayla Yenişehir’e ne yapıldı. Biz Yuvam konutları yaptık. İnsanların kendi paraları ile alabilecekleri şartlarda konut imkanı sunduk. Şimdi sadece reklam için trilyonalar harcıyorlar. Bunlar halka yönelik proje üretmiyor, zengin insanlara yönelik proje üretiyor. Senin işin dar gelirli vatandaşa hizmet ama bunu yapmıyorsun” diye konuştu.

Seçimle ilgili de görüşlerini aktaran CHP İzmit Belediye Başkan aday adayı Sefa Sirmen, şunları söyledi:

“- Artık örgütle ve halkla aramıza kimse giremeyecek. Yeniden İzmit’i Türkiye’nin en çok konuşulan kenti haline getireceğiz. Herkes İzmit’i konuşurdu. Şimdi İzmit’i, Kocaeli’yi, Kocaelispor’u konuşan var mı? Biz İzmit’i yeniden parlayan yıldız haline getireceğiz. Halkın nabzını en iyi yoklayan sizsiniz. Halkın nabzını yoklayacaksınız ve bu seçimleri şansa bırakmayacaksınız. İzmit’i AKP’nin elinden alacağız” 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat