Özdilek

Siyaset

Sirmen: Biz yokken esnaf zorluk çekti

Sanat Sokağı esnafıyla kahvaltıda bir araya gelen CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, “Biz yokken esnaf çok zorluklar çekti” dedi

23 Mart 2014 Saat: 13:44
Sirmen: Biz yokken esnaf zorluk çekti
Sirmen: Biz yokken esnaf zorluk çekti

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, dün Sanat Sokağı esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltıya Sirmen’in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan, CHP’li Fahri Örengül, İzmit ilçe Başkanı Selman Yıldırım, il yöneticileri ve ilçe yöneticileri de katıldı. Birlikte yapılan kahvaltının ardından konuşan Sirmen, “Esnaf bizim olmadığımız dönemlerde çok sıkıntılı günler geçirdi” ifadelerini kullandı.

“KENTE TEK BİR ÇİVİ ÇAKILMADI”
Birlikte yapılan kahvaltının ardından konuşan İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, “Bizim olmadığımız dönemlerde çok rahat bir dönem geçirdiğinizi düşünmüyorum. Geçmiş dönemlerin kötü yönetimleri tüm vatandaşlar gibi esnafı da mağdur etti. Biz kısıtlı kaynaklarımızla kentin tüm sıkıntılarını çözdük. Ama şimdi geriye dönüp son on yıla baktığımızda kente tek bir çivi çakılmadığını görüyoruz” diye konuştu.

“ÖĞRENCİLER İSTANBUL’A KAÇIYOR”
Sözlerini devam eden Sirmen, “Esnafı canlandıracak hiçbir proje yapılmıyor. Öyle bir duruma geldik ki Kocaeli Üniversitesi öğrencileri bile hafta sonları İzmit’ten İstanbul’a kaçıyor ve zamanını orada değerlendiriyor. Oysa biz varken durum böyle değildi. Her tarafta hareket vardı ve insanlar zamanını İzmit’te geçiriyordu. Biz yeniden belediyeyi aldığımızda İzmit’i eski günlerine geri döndüreceğiz” şeklinde konuştu.

“OYUNUZU BÖLMEYİN”

Sirmen’den sonra söz alan Tahsin Tarhan, sanayiyle yerel yönetimin barışını sağlayacaklarını söyleyerek sözlerine başladı. Kocaeli’de ulaşımın gelişmediğini vurgulayan Tarhan, "Raylı sistem gelişmezse şehir de esnaf da gelişmez. Biz tüketmeye değil üretmeye geliyoruz. Bunlar sadece ağır ağabeyi oynuyorlar. Hangi partiden olursanız olur oyunuzu bölmeyin bize destek verin” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat