Özdilek

Siyaset

SİRMEN ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

CHP'nin efsane ismi Sefa Sirmen, İzmit Belediye Başkan aday adaylığını görkemli bir törenle açıkladı

27 Eylül 2013 Saat: 19:33
SİRMEN ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI
SİRMEN ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

2014'te yapılacak yerel seçimler öncesinde beklenen açıklama geldi.  Eski milletvekili ve eski belediye başkanı Sefa Sirmen, aday adaylığını partililerin sloganları ve desteği arasında açıkladı.CHP'den İzmit Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan Sirmen, ilçe binasının önünde gerçekleştirdiği açıklamasına çok sayıda partili veİzmitli katıldı.


VATANDAŞ AKIN ETTİ
CHP'nin müziklerinin yer aldığı açıklamaya destek vermek için gelen Hodri Meydan grubu, ortalığı resmen şölen alanına çevirdi. Birçok kişinin katıldığı açıklamada CHP'nin ağır topları da büyük olarak yer aldı. Sefa Sirmen' destek vermek için eski milletvekili ve İzmit Belediyesi eski Başkanı Erol Köse, eski il başkanlarından Rıdvan Alkan, İbrahim Aydın, Sefa Sirmen'in çalışma arkadaşları Murat Sirmen ve Kenan Yenilmez, İzmit Belediye Başkan aday adayları ve partililer resmen açıklama alanına akın etti.


DEVİR TESLİME DAVET
Herkesin ellerindeki pankartlarla ve dillerindeki sloganlarla desteklediği mitingde herkes, İzmit'tin tekrar halkın belediyesi olması için çalışacaklarını sözünü verdi. Belsa'yı yeniden almaya hazır olduklarını sloganlarıyla gösteren gruba ilk olarak İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım konuşma yaptı. Selman Yıldırım,  Belsa'ya CHP'nin bayrağını dikeceklerinin sözünü vererek, herkesi mart ayındaki seçimlerden sonra devir teslim törenine davet etti. 



ADIM ATACAK YER KALMADI
Adım atacak yer kalmayan alanda Sefa Sirmen, partililerin ve İzmitliler'İn alkışları altında konuşma yapacağı platforma çıktı. Sefa Sirmen, herkesi tek tek selamlayarak, kendi döneminde yaptığı projeleri hatırlattı Sefa Sirmen, “Yuvacık Barajı'nı pahalı yaptığımızı dediler. Yani bu gün satmaya kalksalar 10 milyar dolar para verecek kurumlar var. Beni mahkemelerde süründürdüler. Ama beraat ettik hem de iki defa beraat ettik. İzmitliler bizi hiçi bir zaman bırakmadı. Ben İzmitliler'e teşekkür etmek istiyorum. Biz asrın felaketini yaşadık ama hemen ayağa kalktık ve yararlarımızı sardık. Biz bunları sizlerle yaşadık. 

 

KOCAELİSPOR'U MAHVETTİLER
Bu yöneticiler Kocaeli'nin ışığını 10 yılda söndürdü. Kocaelispor'un ışığını söndürdüler,Kocaelispor'u mahvettiler. İnşallah bıraktığımız yerden yeniden başlayacağız. Aday adaylarının hepsine başarılar diliyorum. Seçilecek üyeye her zaman başarılar diliyorum. Bundan sonra en büyük toplantıyı birlikte Belsa'da yapacağız. Hep birlikte İzmit'i parlayan yeni bir yer yapacağız. Artıkİzmit hiçbir şekilde konuşulmuyor. İtibarımız sarsıldı. Yıldızımız düştü. Bu kadar kaynak hiç değerlendirilmedi. Bu yüzden CHP'lilere çok büyük görev düşlüyor. Bu seçimlerde AKP'den kurtulmak için bizlerle omuz omuza çalışacak arkadaşlarımızı görüyorum. AKP'den kurtulmak içinCHP'ye katılmak isteyen halkı görüyorum. Hepimizi büyük sorumluluklar düşüyor. 

 

HEDEFİMİZ BÜYÜKŞEHİR
Parti bana ne görev verdiyse ben o görevi yaptım. İlçe belediyeleriyle Büyükşehir Belediyesi'ni hep birlikte yukarıya çıkartacağız. Hedefimiz Büyükşehir. İzmit Belediye Başkanlığı'nı alacağız buradan Büyükşehir'i kazanacağız. Bu katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Bizler gece gündüz çalışacağız ve Belsa plaza'yı yeniden teslim alacağız. Ben herksi yürekten saygıyla selamlıyorum. İnşallah 2014 bu coşkuyu yeniden yaşayacağız. Yeniden CHP bayrağını Belsa'ya dikeceğiz." dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat