Özdilek

Eğitim

Şirketlerde, Çalışanlarına Motivasyon Etkinlikleri Yapmak Karlılığı Arttırıyor

Mirador Speaker Agency her kesimden dinleyiciyi konusunda uzman konuşmacılarla buluşturuyor. Markaların hedef ve ihtiyaçlarına göre içerik geliştirerek farklı deneyimler yaratıyor.

16 Şubat 2017 Saat: 23:16
Şirketlerde Çalışanlarına Motivasyon Etkinlikleri Yapmak Karlılığı Arttırıyor
Şirketlerde, Çalışanlarına Motivasyon Etkinlikleri Yapmak Karlılığı Arttırıyor

Mirador Speaker Agency her kesimden dinleyiciyi konusunda uzman konuşmacılarla buluşturuyor. Markaların hedef ve ihtiyaçlarına göre içerik geliştirerek farklı deneyimler yaratıyor.

Aralarında ödüllü yazarlar, akademisyenler, film yönetmenleri, oyuncular, sanatçılar, finansçılar, gazeteciler, doktorlar, sporcular, antrenörler, kurumsal yöneticiler ve girişimciler bulunan konuşmacılarımız, finans, teknoloji, eğitim, sağlık, sanat, tarih ve daha birçok konuda bilgi ve ilham veren konuşmalar yapıyor.

Güçlü bağlantıları sayesinde portföylerinde yer alan konuşmacıların yanı sıra, yurt içi ve yurt dışından talep ettikleri konuşmacıları da talep edenlere sunuyor.

Mirador Speaker Agency, bilgili konuşmacılarla, ilgili dinleyicileri bir araya getirmenin yanında konusunda uzman eğitmenlerin verdiği bireysel ve kurumsal gelişime katkı sağlayan eğitimler de organize ediyor.

Kurumsal şirketler çalışanlarını motive etmek ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak için ünlü konuşmacıları davet ediyor. Alanında uzman ya da sadece kendi hikayeleriyle dinleyeni etkileyen, çoğunluğu popüler bu isimlere, kimi zaman sadece çalışanlarını motive etmek, bazen de dünyada ki yenilikleri ve gelişmeleri takip etmelerini sağlamak adına pek çok şirket ilgi gösteriyor.

Türkiye'nin en kaliteli ve en çok konuşmacı temin eden ajanslarından Mirador Speaker Agency'nin kurucusu Gizem Badal, özellikle son dönemde konuşmacı taleplerinin yoğun olduğunu ve neredeyse yetiştiremediklerini belirtirken; sonuç alımlarında genel oranda daha huzurlu ve mutlu çalışanlar ve şirket karlarında motiveye bağlı olarak doğru orantılı karlılık oranlarında olumlu gelişmeler olduğunu danışanlarımızla görüşmelerde geri dönüş alarak gözlemlediklerini söyledi.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat