Özdilek

Güncel

Sinoplular adayına sahip çıkıyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

      Gebze bölgesinde bulunan Sinop Dernekleri Başkanları, bu ayki aylık istişare toplantılarını Darıca Sinoplular Dernek Başkanı Kenan Özçelik’in ev sahipliğinde gerçekleştirdiler.
SİAD Gebze Şube Başkanı Ramazan Cevizoğlu, Çayırova Sinoplular Dernek Başkanı Kemal Karagül ve Darıca Sinoplular Dernek Yönetiminden Ahmet Yalçınkaya ile Necmettin Demirel’in katıldığı kahvaltılı toplantıya MHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Çağdaş Duyar da katıldı.
    Yeni gelişmelerin görüşüldüğü toplantıda Çağdaş Duyar’ın aday adaylığı ve kendisine nasıl destek olunabileceği de konuşuldu. Dernek başkanları mecliste görmek istedikleri bu hemşerilerini “  temiz, dürüst, bilgili ve meclise yakışacak bir bilim insanı” olarak tarif ettiler.
Duyar: Sinoplular vatanını seven insanlardır
Sinopluların sürekli karşılık beklemeden bedel ödeyen bir millet olduğunu söyleyen Çağdaş; “ Çanakkale savaşıyla üçüncü sırada şehit veren il Sinop’tur.  Sinoplular vatanını seven insanlardır. Hırsızımız, arsızımız olmaz. Bizim insanımız yaşadığı çevreye uyum gösteren, mülayim insanlardır. Memlekete hep karşılık beklemeden vermişlerdir. Sinop’un öylesine gariban köyleri vardır ki Türkiye’nin hiçbir yerinde göremezsiniz. Ama yine de sorarsanız kendilerine  ‘ Allah millete, devlete zeval vermesin’ derler.  Bu sebepten Sinoplular bir yerlere gelmesi gereken insanlardır” dedi.
Özçelik: trafik lambası olmayan tek il
Aynı görüşleri paylaşan Darıca Sinoplular Dernek Başkanı Kenan Özçelik; “ milletimiz kurallara uyan, devletine karşı gelmeyen bir millettir. Sinop’umuz çok yakın zamana kadar Türkiye’de trafik lambası olmayan tek il ünvanını taşıyordu. Bu insanların birbirine ne kadar anlayışlı ve saygılı olduğunun bir göstergesidir. Sinop’ta hırsızlık olmaz, hatta birçok yerinde gece iş yerini kapatan esnaf kapısının önündeki malzemeyi içeri almaz. O kadar huzurlu bir şehirdir. Bu şehrin insanları da dürüst insanlardır. Bu dürüst insanlardan olan Çağdaş Duyar kardeşimizi mecliste görmekten onur duyarız. Eminiz ki ülkemize çok faydalı olacak bir bilim insanıdır. TBMM, kendisinden mutlaka istifade etmelidir” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat