Özdilek

Güncel

Sinir krizi geçirdi doktoru darp etti

İzmit Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesinde sinir krizi geçirerek doktoru darp eden hasta daha sonra oksijen tüpü ile ilaç dolabının camlarını kırdı.

9 Kasım 2014 Saat: 16:47
Sinir krizi geçirdi doktoru darp etti
Sinir krizi geçirdi doktoru darp etti

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi Nöroloji Bölümü’nde görevli doktor Abdülhamit Enes Camcıoğlu (25), serviste yatmakta olan Abdüllaziz A. isimli kriz geçiren şahsa müdahale etmeye çalışırken oksijen bağlanan hasta tarafından darp edildi. Tedavi gören Abdullaziz A., geçirdiği sinir krizi sırasında doktora yumruk attıktan sonra oksijen tüpünü alarak odada bulunan ilaç dolabının camlarını kırdı.

Yaşadıkları şokla odadan kaçan hasta ve hemşireler özel güvenlik görevlisi ve polise haber verdi. Odaya gelen güvenlik görevlileri ve hastane polisi saldırganı hastayı etkisiz hale getirdi. Doktor ve hemşirelerin saldırgan hastadan şikayetçi olması üzerine hastaneye polis ekipleri çağrıldı. Saraybahçe Polis Merkezi’nde ifadesi alınan Abdulaziz A. daha sonra serbest bırakıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat