Özdilek

Güncel

Sınıfta ders anlatırken öldü

Derinceli çiçeği burnunda öğretmen 24 yaşındaki Seda Akal, görev yaptığı Sivas Çamlıkaya Ortaokulu’nda öğrencilerinin gözleri önünde yaşamını yitirdi.

26 Mart 2014 Saat: 17:54
Sınıfta ders anlatırken öldü
Sınıfta ders anlatırken öldü

Alınan bilgi ve iddialara göre; Aslen Derince’de ikamet eden 24 yaşındaki öğretmen Seda Akal şark görevi için Sivas’a gitti. Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde bulunan Çamlıyaka Ortaokulu'nda sınıf öğretmeni olarak göreve başlayan Seda Akal sınıfta ders anlattığı sırada rahatsızlanarak yere düştü. Haber verilmesi üzerine okula gelen sağlık ekipleri, Akal'ı hastaneye kaldırdı.

OKULDA TÖREN YAPILACAK

Genç öğretmen, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilirken yolda hayatını kaybetti.Öğretmenin cenazesi, Koyulhisar İlçe Hastanesi morguna kaldırıldı. Akal'ın ölüm nedeninin araştırıldığı bildirildi. Akal’ın 2 sene önce dünya evine girdiği ve cenazesinin ise Çamlıyaka Ortaokulu'nda düzenlenen cenazesinin ardından 60 Evler’de ikamet eden ailesin teslim edileceği ve Derince’de toprağa verileceği kaydedildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat