Özdilek

Kültür/Sanat

Şimşek’ten 1 gümüş 2 bronz madalya

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu haltercimiz Sibel Şimşek 1 gümüş ve 2 bronz madalyanın sahibi oldu

Şimşek’ten 1 gümüş 2 bronz madalya

 

Rusya Kazan’da yapılan Büyükler Avrupa Şampiyonası’nın 4’üncü gününde bayanlar 63 kilogram yarışmaları yapıldı. 63 kilogramda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, sporcumuz Sibel Şimşek, Büyükler Avrupa Şampiyonası’nda koparmada gümüş, silkme ve toplamda bronz madalya kazandı.

 

GÜMÜŞ MADALYA

63 kilogramda yarışan sporcumuz Sibel Şimşek, koparmada ilk hakkında 108 kilogramı kaldıramadı. İkinci hakkında 108 kilogramı başarı ile kaldıran sporcumuz son hakkında 110 kilograma girdi fakat bu ağırlıkta da başarılı olamadı. İkinci hakkında kaldırdığı 108 kilogram sporcumuza koparmada gümüş madalya kazandırdı. Koparmada Rus Sporcu Svetlana Tsarukaeva kaldırdığı 112 kilogram ile altın madalyanın sahibi oldu. Koparmada 3’üncülüğü ise yine Rus sporcu Marina Shainova 104 kilogram ile elde etti.

 

RUSLARLA YARIŞTI

Silkme kategorisi büyük bir çekişmeye sahne oldu. Sporcumuz Sibel Şimşek, iki Rus sporcu ile kıyasıya yarıştı. Silkmede ilk hakkında 130 kilogramı başarı ile kaldıran Sibel, 2. ve 3. haklarında 137 kilogramı kaldıramadı. Silkmede Rus Sporcu Marina Shainova ilk hakkında 130, ikinci hakkında 135 ve son hakkında 141 kilogramı kaldırarak Avrupa Şampiyonu oldu. Rus sporcu bu kaldırışı ile toplamda da 245 kilograma ulaşarak toplamda da şampiyonluğa ulaştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat