Özdilek

Güncel

SİME-SEN’de Başkan Saral güven tazeledi

Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Kocaeli Şubesi Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilen kongrede mevcut Başkan Sevindik Saral yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

29 Eylül 2021 Saat: 13:36
SİME-SEN’de Başkan Saral güven tazeledi
SİME-SEN’de Başkan Saral güven tazeledi

SİME-SEN’de Başkan Saral güven tazeledi

SİME-SEN Kocaeli Şubesi’nin gerçekleştirdiği 3. Olağan Genel Kurulu’na SİME-SEN Genel Başkanı Serdar Dursun, Lastik İş Genel Başkanı Alaaddin Sarı, SİME-SEN Genel Merkez Yöneticileri, Türk Harb-İş Sendikası Şube Başkanları, yöneticileri, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve temsilcileri ile çok sayıda SİME-SEN Kocaeli şubesi üyeleri katılım sağladı. Kongrede 2019-2021 döneminde gerçekleştirilen faaliyetlerin bulunduğu sinevizyon gösterimi yapıldı. Başkan Sevindik Saral, salonda bulunan katılımcılara 2018-2021 döneminde üyelerin her türlü sıkıntı ve problemlerinin çözümünde genel merkez ve bölgelerinde bulunan STK’lar ile her zaman istişare içinde olduklarını söyleyerek üyelerin işyerlerinde destek olduklarını belirtti.  Demokrasi şöleni havasında birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirilen kongrede emekli olan Sivil Memurlar da unutulmayarak çeşitli hediye plaketlerin takdimi yapıldı.

 

Birlikte başaracağız

SİME-SEN Kocaeli Şubesi’SİME-SEN Genel Başkanı Serdar Dursun ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, SİME-SEN Kocaeli Şubesi’nin gerçekleştirdiği 3. Olağan Genel Kurulunun hayırlı olması temennisinde bulundu. SİME-SEN Kocaeli Şubesi Başkanı Sevindik Saral, “Kongremize katılan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. Sivil Memurlar Sendikası Kocaeli Şubemizin 3. olağan genel kurulunu üyelerimiz, saygı değer misafirlerimizin yoğun  ilgisiyle gerçekleştirdik. Yeni dönemde omzumuza yüklenen sorumluluğun bilinci ile ‘Bütün haklar mücadele ile alınır’ gerçeğinden hareketle dün olduğu gibi bugünden sonrada, siz değerli yol arkadaşlarımız ile istişare edip, birlikte çalışacak ve hep birlikte başaracağız. Olağan Genel Kurulumuzun  sendikamıza Kocaeli şubemize ve tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İbra ve seçim yapıldı

Kongrede SİME-SEN Kocaeli Şubesi’nin denetim, faaliyet ve mali bilançoları okundu. Denetim, faaliyet ve mali bilanço Sendika Üyeleri tarafından oy birliği ile ibra edildi. Daha sonra Başkanlık seçimine geçildi. Sendika başkanlığını başarıyla yürüten ve kongrede yeniden aday olan Sevindik Saral, SİME-SEN Kocaeli Şubesi üyeleri tarafından yeniden başkanlığa seçildi. SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanlığı’na Sevindik Saral, Başkan Yardımcılıklarına Ahmet Şahin, Ali Bilir, İsa Bülbül, Lütfiye Palankalılar, Özkan Gönül ve Mehmet Subaş seçilerek, yönetim kurulu belirlendi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat