Özdilek

Spor

Sima laz Vakfı hedefi ,100 Bin Laza ulaşmak

SİMA LAZ VAKFI yeni yönetim ve Danışma kurulu üyeleri, Motali Life otelde kahvaltıda bir araya gelerek böylesi bir karar aldılar.

1 Mayıs 2017 Saat: 17:03
Sima laz Vakfı hedefi ,100 Bin Laza ulaşmak
Sima laz Vakfı hedefi ,100 Bin Laza ulaşmak

Toplantıya yeni Yönetimde yer alan, İZGAZ  eski Genel Müdürü İmad Erdoğan, MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş, Avukat Kadir Küçükay, Necmettin Kadıoğlu, Ahmet Özdemir,  Başkan Orhan Bayramin ve Danışma kurulu üyeleri, Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu, Eski siyasetçi, İşadamı İbrahim Yılmaz, Sadık Bayramin ve Medet Başlılar katıldı. Kocaeli Defterdarı, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri, Kartepe Belediye Başkanı ve Hakim Mazeretleri nedeni ile katılamadılar.

Toplantıda Vakfın gelecekteki yol haritası belirlendi, yeni üyelere ağırlık verilmesi, gerek sosyal medya ve gerekse birebir görüşmelerle Marmara bölgesi başta olmak üzere ülkenin ve Dünyanın değişik yerlerinde yaşayan100 Bin LAZA ulaşılması,

Laz kökenli Bürokrat, İşadamı, Siyasetçi, Öğretim üyesi, Öğrenci, Esnaf, işçi Memur, çiftçi herkese ulaşılıp birbirleri ile tanışma, kaynaşma ve dayanışmalarının sağlanması için her türlü çalışmanın yapılması kararlaştırıldı.

İlk etapta Burs verilecek öğrencilerin ve bunlara Burs verebilecek kişi ve kurumların tespit edilmesi kararlaştırıldı.

Vakıf Merkezinin, sosyal faaliyetleri daha etkin yürütebileceği yeni bir mekana taşınması için araştırma yapılmasına ve bu çalışma için İmad Erdoğan ve Bahri Odabaş yetki verildi.

 Kalıcı bir yer için 20 Dönüm arazinin ilk etapta kiralanıp, sonradan satın alınması için yürütülen çalışmanın bir an önce sonuçlanması için Bahri Odabaşa yetki verildi.

İstanbuldaki üye kayıtları ve teşkilatlanma için Necmettin Kadıoğlu ve Sadık Bayramine yetki verildi.

Hukluki işleri takip için Avukat Kadir Küçükaya görev verildi.

Yaz etkinliğinin Karamürsel’in köyünde Laz Köylülerle birlikte yapılması için araştırma yapmak için Ahmet Özdemir ve Başkan Orhan Bayramine görev verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat