Özdilek

Ekonomi

Sigorta Cini İzmit’te

Türkiye’nin ilk perakende sigorta dağıtım kanalı, ING Grubu’nun yatırımı sigorta Cini, İstanbul ve Ankara’nın ardından yeni mağazasını İzmit’te açtı. Sigorta Cini kısa zamanda Türkiye’nin her iline yayılmayı hedefliyor.

21 Haziran 2014 Saat: 17:43
Sigorta Cini İzmit’te
Sigorta Cini İzmit’te

Türkiye’nin ilk yüz yüze sigorta marketi Sigorta Cini’nin 7. mağazasını İzmit’te görkemli bir törenle açtı. İstanbul ve Ankara’dan sonra İzmit’te de hizmete giren Sigorta Cini, mağazaya uğrayanlara çok özel hediyeler kazanma fırsatı sundu. Bando ekibinin eğlenceli müzikleri ile başlayan açılışa katılan aileler, karikatürlerini çizdirerek keyifli vakit geçirirken, çocuklar da oyunlar eşliğinde sürpriz hediyeler kazandı. Müdürlüğünü Sevil Candemir’in yapacağı şubenin açılış törenine katılan Sigorta Cini Genel Müdürü Pieter-Bas Vos, 7. mağazayı açmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Pieter- Bas Vos konuşmasında, “Biz Sigorta Cini olarak öncelikle müşterilerin ihtiyaçları konusunda bir analiz yapıyor ve bu analizin sonuçlarına göre kişiye en uygun ürünleri tespit ediyoruz. Bununla birlikte farklı alternatifleri gerek kapsam gerekse fiyat açısından bir bakışta karşılaştırabilmeleri de bizim için önem taşıyor. Hedefimizi çok sayıda Sigorta Cini mağazası ile bu hizmeti yaygınlaştırmak” dedi. Sigorta ürünlerinin tüketiciye anlatılması için bir köprü görevi üstlenen Sigorta Cini, mağazaları 2014’te yayılmaya devam ederek, sektörün ve poliçe hacminin büyümesine katkı sağlayacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat