Özdilek

Spor

Sezon Kocaeli'de Kapanıyor

2012 Türkiye Otokros Şampiyonası’nda sezon Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü (KOSDER) tarafından 08-09 Aralık tarihlerinde organize edilecek, Kartepe Belediyesi Otokros Yarışı ile tamamlanıyor.

10 Aralık 2012 Saat: 16:27
Sezon Kocaeli'de Kapanıyor
Sezon Kocaeli'de Kapanıyor

Kartepe Belediyesi sınırları içerisinde, Maşukiye Beldesi’ndeki parkurda düzenlenecek Kocaeli Otokros Yarışı, şampiyonanın yanı sıra 2012 sezonun da son yarışı olacak.

8 Aralık Cumartesi günü Ulusal ve Mahalli yarışların idari ve teknik kontroller 08:00-09:30 saatleri arasında yapılacak. İlk gün yarışları ise Cumartesi günü 16:45’te tamamlanacak.

9 Aralık Pazar günü Ulusal ve Mahalli’de hafta sonunun ikinci yarışları için 09:30-12:30 saatleri arasında antrenman turları koşulacak. Saatler 12.40’i gösterdiğinde ise sezonun son yarışı start alacak. Yarışmanın Ödül Töreni 17:15’de Maşukiye Çağlın Cafe de yapılacak.

Sporcular 1.4 km uzunluğundaki parkurda üçer tur atarak podyumun zirvesi için mücadele edecekler Üç turluk mücadelede en hızlı toplam zamana ulaşan yarışmacı kategorisinin birincisi olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat