Özdilek

Güncel

Şeyh Şamil Anıldı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

BBP Başiskele gençlik kolları Şeyh Şamil’i anma programı düzenledi.Çeçen direnişinin rus çarlarını dize getiren efsane komutanının hayatına da yer verilen programda İslam sancağını erişilmez burçlara dikmek uğruna şehit düşen tüm Alperenler dualarla anıldı.BBP il gençlik kolları başkanı Seyit Osman Akyüz, BBP il sekreteri Rıza Güven Usta ve başiskele ilçe yöneticileri hazır bulundu.günün anlamına ilişkin açıklama yapan ilçe gençlik kolları başkanı Kerem Balcı;

‘İmam Şamil’i anlamak,onun mücadele ettiği coğrafyada,batıla karşı Hakk’ın direnişi içerisinde kendini hayal etmektir.İmam Şamil’i anlamak aynaya baktığında nefsimize bugün Allah için ne yaptın sorusunu sormaktır.

Dün Bedir’den başlayan Hilal düşmanlığı 21. Yüzyılda şiddetini daha da arttırmıştır.İslam coğrafyası kan ağlamakta Şeyh Şamiller aramaktadır.Hilalin karşısında acımasızca duran haç,sosyal kültürel manada İslam dünyasına savaş açmış,sağlıksız bir İslam coğrafyası oluşturmak için ekonomik girişimlerde bulunmuş ve bu mücadele ruhumuzdan ödün vermemiz için DNA larımızı bozmaya kadar gitmiştir.

Birgün mutlaka Hilal haçın göğsüne saplanacaktır.Şamiller ölecek,Muhsinler ölecek,Alperenler ölecek İslam güneşi sönmeyecektir.

Bu bağlamda Türk gençliğine bizi biz yapan değerlerin farkına varmalarını tavsiye ediyor,İslama hizmet ederek canını verenleri anlamaya davet ediyorum.

Allah,İslam sancağını kutlu Peygamberden devralıp bizim kuşağımıza ulaştıranlardan razı olsun.İmam Şamil’e, onun soylu nesline ve çeçen direnişinde geri durmayan yiğitlere selam olsun.’ Diyerek konuşmasını tamamladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat