Özdilek

Siyaset

Seviyeyi çok düşürdüler

CHP İzmit adayı Sefa Sirmen, partisinin İzmit İlçe Binasında, İlçe Başkanı Selman Yıldırım ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

27 Mart 2014 Saat: 17:42
Seviyeyi çok düşürdüler
Seviyeyi çok düşürdüler

Sirmen, AKP’lilerin İzmit’te seçimi kaybediyor olmanın telaşı içinde hareket ettiklerini ve özellikle son günlerde seviyeyi çok düşürdüklerini söyledi. Sirmen şöyle konuştu:

“-5 yıl hiçbir şey yapmayan, adeta tatil yapan  Belediye Başkanı, son 6 ayda  bu açığı kapatmaya çalıştı. Bize çamur atıyor, haksız eleştiriler yapıyor. Bunlardan siyasi fayda  sağlamaya çalışıyor. AKP’nin İzmit’te dağıttığı broşürlerdeki bütün iddialar yalan ve saçmadır. “

Sirmen, AKP’lilerin Kocaelispor konusunda da paniğe kapıldığını söyledi, “Başbakan emir verince, Bakan işi gücü bırakıp  Kocaelispor’u konuşmaya başladı. Biz, en az yüzde 60 oyla İzmit’te iktidara geliyoruz. 29 Mart’ta yapacağımız İzmit mitingi de 30 Mart’ın provası olacaktır.”

CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım da,  AKP’nin seçmeni satın almaya çalıştığını söyledi,  üzerinde “Seçim ödemesi” yazan, Akbank’a ait makbuzları  kanıt olarak gösterdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat