Özdilek

Eğitim

Servis komileri ilk sınavını verdi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

         Kartepe Turizm Derneği öncülüğünde başlatılan Turizme nitelikli,eğitilmiş sertifikalı personel yetiştirmek amaçlı başlatılan, servis elamanı ve komi kursu meyvelerini vermeye başlıyor.

Kartepe Belediyesi Kocaeli Valiliği, Kartepe Kaymakamlığı, İŞKUR, Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve Kartepe Turizm Derneği ile yaptığı işbirliği sonrası açılan Servis Komisi Kursu’nda eğitim alan 6’sı bayan toplam 19 kursiyer kurslara katkıda bulunan kurumların temsilcileri ile yemekte bir araya geldi. Aldıkları eğitim çerçevesinde hünerlerini yemekte sergileyen kursiyerler ilçe protokolünden tam not aldı.

Kartepe Turizm Derneği kamu kurumları ile işbirliği yaparak turizmin hizmetle gelişmesi adına iş garantili kurs projesi hayata geçirmişti. Eski Maşukiye Belediyesi Hizmet Binası’nda Hanife Sancak nezaretinde 192 saat sürecek eğitim programı 17 Ekim 24 Kasım tarihleri arasında düzenlenmekte. Servis ile ilgili modüller konusunda eğitim alan 6’sı bayan 19 kursiyer ilk ciddi sınavını Kartepe Su Sporları Merkezi Sosyal Tesisleri’nde ki kahvaltıda verdi. Kartepe Belediyesi ve katkıda bulunan kurumların temsilcilerinden tam not alan kursiyerler kurs bitimindeki sınavda başarılı olduklarında da sertifika almaya hak kazanacaklar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat