Özdilek

Kültür/Sanat

Serp Ulusu Seramik ve Heykel Atölyesi Açtı

Seramik sanatçısı Serap Ulusu, Karabaş Mahallesi Süleyman Paşa Sokak No:21/1 adresinde seremik Sanatlar atölyesi’ni hizmete açtı.

19 Kasım 2013 Saat: 01:08
Serp Ulusu Seramik ve Heykel Atölyesi Açtı
Serp Ulusu Seramik ve Heykel Atölyesi Açtı

Sanatçı Uslu, Kocaeli’de böyle bir eksiklik olduğunu fark edip böyle bir hobi merkezini hizmete sunduğunu söyledi.

Toprakla uğraşmanın herkesi mutlu edeceğine inandığını belirten Ulusu; “Kocaeli’de Seramik, Çini ve Heykel atölyesi bulmak  çok zor. Günümüz stresli koşullarında hayatını sürdürmek zorunda kalan insanların bir kez eli toprağa değse bir daha asla vazgeçemezler. Çünkü toprak insandaki negatif eneriyi  alır ve hayata pozitif bakmamızı sağlar. Ben iddia ediyorum, toprakla uğraşmak  insanı arındırıyor ve mutlu ediyor. Biz bu atölyeyi açarken amacımız 7’den 70’e herkese ulaşabilmek ve onları bir nebzede olsa günün stresinden uzaklaştırıp yeni bir şeyler üretme hazzını yaşatabilmek” dedi.

Seramik, Çini, Heykel derselerinin verileceği atölyede haftanın 2 günü 8’er kişilik guruplar, çalışanlara özel akşam grupları, çocuklar için Cumartesi grupları oluşturulacak. Seramik ve çini derslerini Serap Ulusu verirken, eşi Bülent Ulusu heykel dersleri verecek. Gruplara özel indirimlerin yapılacağı atölyede kursiyerlerin lezzetli menülerinden faydalanacağı küçük de bir kafetaryası var. Ayrıca mekanlarınızı süslemek için iç ve dış pano siparişi için 0535 051 74 17  nolu telefonu arayabilirsiniz.

Serap Ulusu Kimdir?

1961 Balıkesir doğumlu. Kadıköy Kız Koleji’nden mezun olduktan sonra  Halkla İlişkiler okudu. 2010’da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’ndan mezun oldu.  Daha önce farklı bir sektörde  işyeri sahibi olan Uslu,  toprakla uğraşmanın hazzını aldıktan sonra kendi Seramik  ve Çini atölyesini açtı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat