Özdilek

Aşayiş

Seri uygulamalar devam ediyor

Vatandaşın Huzur ve güven ortamının devamı, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla gerçekleştirilen uygulamalar, aralıksız olarak devam ediyor.

20 Şubat 2018 Saat: 17:33
Seri uygulamalar devam ediyor
Seri uygulamalar devam ediyor

 Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Koordinesinde  son 1 haftda  4  ayrı uygulama gerçekleştirildi.Polisin düzenlediği  uygulamalar kapsamında, meydana gelebilecek asayişe müessir olayları ile muhtemel terör eylemlerinin önlenebilmesi, eğlence mekanlarında ve çevresinde bulunan vatandaşların rahat ve huzurunun sağlanması amacıyla Asayiş, TEM, Narkotik, Trafik ve İlçe Emniyet Müdürlükleri personelinin katılımı ile İzmit İlçesinde gerçekleştirilen “İyi Eğlenceler” uygulamasında,7 işyerinde 114 şahsa kimlik kontrolü yapıldı.  5 işyerine çalışanların kimliklerini bildirmeme vecanlı müzik ruhsatı  bulunmayıp kapalı alanda sigara içilmesine müsaade etmek gibi eksikliklerden  işlem yapıldı.Pazaryerlerinde meydana gelebilecek yankesicilik, kapkaç ve açıktan hırsızlık olaylarının önlenmesi, şüpheli veya şüphelilerin yakalanması amacıyla Asayiş Şube ve İlçe Emniyet Müdürlüklerinin personelleri ile Gölcük, Darıca, Çayırova, İzmit, Gebze ve Derince ilçelerinde bulunan semt pazarlarında  yapılan ‘‘Hayırlı Pazarlar’’  uygulamasında  6  semt pazarında  458 şahısa kimlik kontrolü yapılırkeni 81 araç incelendi.Parklarda meydana gelebilecek asayiş olaylarının önlenmesi amacıyla Asayiş Şube Yunus Timleri,  Mobil Park, Narkotik Motorize timleri, Trafik ve İlçe Emniyet Müdürlüklerinin katılımı ile Gölcük, Karamürsel, Darıca, Kandıra ve Körfez ilçelerinde bulunan parklarda ‘‘Parklar Berkemal” uygulaması yapıldı. Gerçekleştirilen uygulamada 44 park 320şahıs sorgulandı. Ayrıca 39 araç kontrol edildi. Uygulamalar esnasında yaya yoluna park eden  3 şahısa  toplam 451  lira ceza kesildi. Ayrıca 1 aranan şahıs yakalandı.Çocukların suça sürüklenmesini ve suç mağduru olmasını engellemek güvenli bir ortamda gelişimlerini sürdürmek ve güvenli bir eğitim ve öğretim hayatı sürdürmelerinin sağlanması amacıyla; Asayiş, Çocuk, Narkotik Şube ve İlçe Emniyet Müdürlüklerinin  katılımı ile Gölcük, Derince, Gebze, Çayırova, Dilovası  ilçelerinde okul çevreleri,okul çevrelerindeki park ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, internet kafeler de “Eğitim Güvenliğinde Kararlıyız’’ uygulaması yapıldı. Uygulamalarda 111 okul ve çevresinde  çalışma yapıldı.79 işyerinde 343 şahıs kontrol  edildi. Uygulamalarda 2 kişiye  adli işlem yapıldı. Trafik yönünden  kontrol edilen 26 araçdan 2 sine  eksikliklerden dolayı 343 lira ceza kesildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat