Özdilek

Güncel

Sergen gözyaşlarıyla uğurlandı

Vatani görevini yaptığı İzmir’de piyade tüfeği ile intihar ederek yaşamına son veren Sergen Altıntaş’ın cenaze töreninde gözyaşları durmadı.

15 Mart 2013 Saat: 21:21
Sergen gözyaşlarıyla uğurlandı
Sergen gözyaşlarıyla uğurlandı
İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Selahattin Mutlu Sokak`ta oturan emekli Faruk Altıntaş ile ev hanımı Sevim Altıntaş`ın iki çocuğundan biri olan 21 yaşındaki Sergen, okuduğu Kullar Meslek Yüksek Okulu Elektrik-Elektronik Bölümü`nü yarıda bırakıp askere gitmiş ve 40 gün önce İzmir Bornova Jandarma Komutanlığı`ndaki birliğine teslim olmuştu. Üç gün önce yemin eden ve vatani görevine aynı birlikte devam eden Sergen, iddialara göre sabah saatlerinde atış eğitimi yapmak için çıktığı alanda G3 piyade tüfeğiyle intihar etti. Acı haber Altıntaş ailesine öğle saatlerinde askeri görevliler tarafından ulaştırıldı. 

KATILIM YOĞUN OLDU
İntihar ederek yaşamına son veren Sergen Altıntaş`ın cenazesi öğlen saatlerinde ilimize getirildi. Cenaze için ikamet önünde dua okutuldu. Altıntaş`ın cenaze namazı ise ikindi namazına müteakip olarak Zincirlikuyu Camii`nde kılındı ve gözyaşları sel oldu. Ölen askerin babası Faruk Altıntaş`ın kalp krizi geçirdiği ve hastanede tedavi altında olduğu için katılamadığı askeri törene, Altıntaş`ın annesi Sevim Altıntaş, ağabeyi Tolga Altıntaş ve yakınlarının yanı sıra İl Jandarma Komutanı Birol Şimşek, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz da katıldı. Sergen Altıntaş`ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından tekbir sesleri eşliğinde Yeşilova Mezarlığı`nda toprağa verildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat