Özdilek

Güncel

SEPAŞ’tan Kocaeli’ne Genel Müdürlük Hizmet Binası

Müşterilerine her zaman kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (SEPAŞ), Genel Müdürlük Hizmet Binası’nı Kocaeli’nde açtı.

18 Ağustos 2013 Saat: 15:23
SEPAŞ’tan Kocaeli’ne Genel Müdürlük Hizmet Binası
SEPAŞ’tan Kocaeli’ne Genel Müdürlük Hizmet Binası

SEPAŞ,  Genel Müdürlük Hizmet Binası’nı Kocaeli’nde konuşlandırmak üzere uzun zamandır sürdürdüğü bina arayışını kısa süre önce sonlandırdı.  Şirket, hizmet binasını oluşturulan yeni departmanlar ile D 100 Karayolu üzerinde Karabaş Mahallesi’nde bulunan Asya İş Merkezi’ne taşıdı. SEPAŞ Genel Müdürlük Hizmet Binası’nda, Enerji Talep ve Dengeleme Departmanı, Bölge Satış Departmanı, Ürün ve Pazarlama Departmanı, Kurumsal Hizmetler ve Destek Birimi yer alıyor.

EPDK’nın elektrik dağıtım şirketlerinin “dağıtım faaliyeti” ile “perakende satış faaliyetinin” farklı şirketler üzerinden yürütülmesi kararı kapsamında faaliyet ayrışmasına gidilmiş ve Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (SEPAŞ) yeni perakende satış şirketi olarak,  1 Ocak 2013 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlamıştı. Ulusal ve uluslararası işbirliklerinin desteğiyle enerji sektöründe lider şirketlerden biri olmayı hedefleyen SEPAŞ, Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce illeri dışında da tüm Türkiye çapında elektrik satış faaliyetlerini sürdürmektedir.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat