Özdilek

Teknoloji

Sepaş enerji çalışanları iftarda buluştu

Sepaş Enerji çalışanları için düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldiler.

4 Temmuz 2014 Saat: 16:34
Sepaş enerji çalışanları iftarda buluştu
Sepaş enerji çalışanları iftarda buluştu

Genel Müdürlük hizmet binası Kocaeli’nde bulunan ve son dönemde Türkiye’de elektrik perakende satış şirketleri içinde ismini en çok duyuran şirketlerden biri olan Sepaş Enerji’nin,  çalışanları için düzenlediği iftar yemeği önceki akşam birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirildi.

 

Sepaş Enerji Müşteri Hizmetleri Merkezleri çalışanlarının Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinden katılımıyla düzenlenen iftar programı, önceki akşam Wellborn Otel’de  gerçekleştirildi.

 

Genel Müdür Vekili Mustafa Ensari’nin iftar programı süresince çalışanlarla tek tek iletişim kurduğu organizasyon; samimi bir ortamda, neşe içinde geçti. Şirket Genel Müdürü Rostislav Diza ve  Genel Müdür Vekili Mustafa Ensari’nin ev sahipliğini yaptığı programa davetli olarak, SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven, SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, AKCEZ Finans Direktörü Petr Bures, AKCEZ Finans Direktör Vekili Cem Diler, AKCEZ Müşteriler Grup Müdürü Orhan Sönmez ile departman müdürlerinin de katıldığı iftar yemeğinde  il ve ilçelerden gelen yaklaşık 120 çalışan biraraya geldi.

 

Sepaş Enerji çalışanlarının katıldığı iftar yemeği güzel bir sohbet ortamında geçti. Katılımcılarla yakından ilgilenen Genel Müdür Vekili Mustafa Ensari katılım sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederken, “Mesai arkadaşlarımızla uzun yıllar boyunca hep beraber olalım isteriz. Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Ramazan ayında herkes birbiriyle kaynaşmalı” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
cesur 10.07.2014 13:13
bravo marsiada hislerimize tercüman oluyor,bir kaç kişi daha çıksa bunlar bu aymazlılkara devam edemez.artık sesimizi yükseltmeliyiz,korkunun ecele yadası yok.
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat