Özdilek

Siyaset

Sendikalardan Sarıbay’a ziyaretler

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor.

20 Ocak 2018 Saat: 11:35
Sendikalardan Sarıbay’a ziyaretler
Sendikalardan Sarıbay’a ziyaretler

Sarıbay ve yönetiminin bugünkü konukları Sendikalar oldu. Ayrıca Luxor Garden Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Selin Şahin ve Genel Müdürü Umut Çifter’de başkan Sarıbay’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Büyüme kamu çalışanlarına olmadı

Türkiye Kamu Sen Kocaeli Şube Başkanı Yaşar Şanlı, Türk Diyanet Sen Kocaeli Şube Başkanı Numan Uysal, Türk Eğitim Sen 1 Nolu Şube Başkan Vekili Feyzullah Divli, Türk Tarım Orman Sen Kocaeli Şube Başkanı Çetin Keskin ve yöneticileri CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Cengiz Sarıbay çok yakından tanıdığımız, sık sık görüş alışverişinde bulunduğumuz, sevdiğimiz, şehrimizin ağabeyi olan bir isimdir diyerek sözlerine başlayan Türkiye Kamu Sen Kocaeli Şube Başkanı Yaşar Şanlı, “Biz önce ülkemiz diyoruz. Ülkemizin daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. İnsanların ayrıştırılmadan, Atatürk’ün gösterdiği ilkeler ışığında koşar adım gidilmesi gerekiyor” dedi. Kamu çalışanlarının çok fazla problemi olduğuna dikkat çeken Şanlı, “Ülkemizin 11.1 büyüdüğü söyleniyor. Bu büyüme kesinlikle bize büyümedi. Maalesef ki kamu çalışanları yetkisiz ve etkisiz sendikalarla temsil ediliyor. Kamu çalışanlarına yapılacak zamlar fazla olacak ki kamu çalışanları bunu piyasaya yaysın. Ne yazık ki kör bir mantık anlayışı var. Her görüşten insan bu sendikada kendine yer bulabilir” diye konuştu.

Bu kentte ortak eylem etkinlikleri organize etmeye devam edeceğiz

Tümbelsen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Karakuş, SES Kocaeli Şube Başkanı Gökhan Bektaş, BES Kocaeli Şube Başkanı Gülizar Ateş, Yapı Yol Sen Kocaeli Şube Başkanı Etem Kartal, CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. KESK Kocaeli Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Erdal Karakuş, “Bizler KESK Kocaeli Şubeler Platformu olarak son bir ay içerisinde kongrelerini yapmış olan ve bu kentte ortak eylem etkinliklerde bir araya geldiğimiz kurumlarımıza hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı'nı ziyaret etmiş bulunmaktayız. Elbette Tüm bu kurumlarımızın kongrelerin sadece birer kadro değişiminin çok ötesinde ülkemizin emek ve demokrasi sorunlarının masaya yatırıldığı ve buna dair mücadele perspektifinin nasıl olacağının belirlendiği aşamaları ifade etmektedir. Bizler bu kentte ve ülkenin her köşesinde kamu emekçilerinin içerisinde bulunduğu zorlu koşulları, yaşanan ihraçları, hak kayıplarını, demokrasi ve insan haklarına dair yaşanan tüm sıkıntıları ifade etmeye ve bu kentte ortak eylem etkinlikleri organize etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle geçmiş dönemlerde faaliyetlerimize ve alan eylemlerimizi katılarak destek veren Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığına teşekkür ediyor yeni yönetimde görev yapacak arkadaşlara başarılar diliyoruz” dedi.

Haklı olan herkesin vicdanı olmaya devam edeceğiz

Ziyaretlerden dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Ülkemiz zor dönemden geçiyor. Döviz, dış ilişkiler, ekonomik sıkıntılar vs. ama en önemlisi yargının bağımsızlığını kaybetmesi ve eğitimin deforme edilmesidir “ dedi. Umutsuzluğa kapılmamak gerektiğini dile getiren Sarıbay, “Biz CHP Kocaeli Örgütü olarak haklı olan herkesin vicdanı olmaya devam edeceğiz. CHP emek ağırlıklı bir partidir. Sendikalar da sosyal demokrat partilerin can damarlarıdır. Örgütlü sendikacılık son zamanlarda biraz geriledi. Sendikaların örgütlülüğü önemli. Aslında örgütlü toplum önemli. Bu bağlamda ortak değerlerimiz çerçevesinde bir arada hareket etmeliyiz. Birbirimizin pozitif enerjisini aşağı çekmeden çalışmalar yapmalıyız. 2019’da üç tane önemli seçim var. Ben başaracağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat