Özdilek

Güncel

''Sen kimsin bre densiz''

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen Kocaeli Şubesi yönetimi, hükümet ile İmralı arasında sürdürülen görüşmeler, başlatılan “Çözüm Süresi”ne ilişkin sert bir açıklama yaptı.

27 Mart 2013 Saat: 20:30
''Sen kimsin bre densiz''
''Sen kimsin bre densiz''
Türk Eğitim-Sen Basın Yayın Sekreteri Feyzullah Divli, sendika üyelerinin de ellerinde Türk bayraklı ‘Bayrak’şiiri broşürü göstererek gerçekleşen basın açıklamasında, “Milletçe sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Adına ‘çözüm süreci’ dedikleri ve Türk Milleti’nin hafızasıyla adeta alay eden gelişmeler görmekteyiz. Allah herkese akıl fikir versin” dedi.

125 öğretmenin ve 10 bine yakın güvenlik görevlisinin şehit olmasına, 35 bin insanın kaybına sebep olan ve terörden nemalanan bir eşkıya güruhu karşısında mevcut siyasal iktidarın hangi ikbal ve hangi hesap olursa olsun teröristle pazarlık noktasına gelmesini asla sindirmediklerini belirten Divli, “Teröristbaşının çözüm ortağı gibi sunulduğu bu kahredici tabloya sebep olanları, Allah için buğuzla beraber kınıyoruz” dedi.

“SEN KİMSİN BRE DENSİZ”
Feyzullah Divli, açıklamasında şunları söyledi:

“- Bebek Katilinin Diyarbakır’da okunan manifestosunda ‘yeni bir Türkiye inşa ediyoruz’ diyor. Kimse de ‘sen kimsin bre densiz?’ demiyor. Çocuk Katilinin siyaset arenasında boy göstermesi için mi yeni bir ülke inşa edeceğiz? Hafta sonu Sabri Yalım Parkı’nda hem bayrağımıza sahip çıkıp kitlesel basın açıklaması yapacağız, hem de Yürüyüş Yolunda Bayrak Şairinin o şahane Bayrak Şiirini Kocaelililere dağıtacağız”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat