Özdilek

Siyaset

Selman Yıldırım; Seçimi aldık

CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, basınla beşinci basın açıklamasında buluştuğunda iktidar partisinin ilçe başkanı olacağını belirterek, “Seçimi aldık” dedi

4 Mart 2014 Saat: 18:59
Selman Yıldırım; Seçimi aldık
Selman Yıldırım; Seçimi aldık

CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım önceki akşam parti binasında gerçekleştirdiği haftalık basın açıklamasında, kendileri için sıkıntılı olan mahallelerde insanların CHP kurumsal yapısı altında bir araya geldiğini belirterek, seçimleri alacaklarından emin olduğunu da kaydetti. Basınla beşinci basın açıklamasında buluştuğunda iktidar partisinin ilçe başkanı olacağını da ekledi.

YÜZDE 50+1 OYLA

Selman Yıldırım, “Yenişehir, Tepeköy, Yeşilova mahalleleri bizim için sıkıntılı yerlerdi. Yaptığımız programlarda seçimi almada hiç sıkıntımızın olmadığını ve CHP'nin buralarda birinci çıkacağını gördük. Projelerimizi anlatan kitapçıkları ev ev seçmene ulaştıracağız. Çok yoğun bir tempoyla çalışarak yüzde 50+1 oyla seçimleri almayı arzuluyoruz. Bunun dışında alacağımız her oy bizim için başarıdır. Projelerimiz gerçekçi şartlar baz alınarak açıklandı. Bütçeden yüzde 12 pay ayırdığımızda teleferik bütçesini hayata geçirmiş oluyoruz” dedi.

İZMİT'İ ALMADA SORUNUMUZ YOK

Ufku dar olan insanlar büyük projeleri gerçekleştirilmez olarak görüyorlar diyen Yıldırım, “Sefa Sirmen’in daha önce görev yaptığı dönemde söylediği projelere de kimse inanmıyordu. Biz seçimi aldık. Tüm veriler bunu gösteriyor. Yoğunlukta mahallelerde ve köylerde çalışıyoruz. Planlı bir şekilde program dâhilinde belediye başkan adayımızla 450 tane eve girdik. Seçimlerde önde olduğunu söyleyenler yaptırdıkları anketleri açıklasınlar. İzmit'i almada sorunumuz yok” ifadelerine yer verdi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat