Özdilek

Siyaset

Selman Yıldırım ikinci önseçimi açıkladı

CHP İzmit Ilçe Başkanı Selman Yıldırım Belediye Meclis üyelerinin belirlenmesini sağlayacak olan ikinci önseçim hakkında açıklamalarda bulundu.

1 Şubat 2014 Saat: 12:17
Selman Yıldırım ikinci önseçimi açıkladı
Selman Yıldırım ikinci önseçimi açıkladı

Selman Yıldırım, "8 Şubat 2014 tarihinde yapılacak önseçim için üye seçmen listeleri askıya çıkmıştır. Partiden istifa eden 7 bin 260 üye ile seçimi gerçekleştireceğiz. Parti binasında astığımız listeler Pazartesi saat 17.00'de kaldırılacak. İtirazlar sözkonusu olursa direkt Ankara'ya MYK'na yapılacak. Meclis üyesi adaylarından kota ve kontenjandan yararlanmak isteyenler dilekçelerini ilçe örgütlerine teslim edebilirler. Nihai aday listesini genel merkeze göndereceğiz. Genel merkez kura şeklinde liste sıralamasını belirleyecek ve oy pusulalarını cumaya kadar bize bildirecekler. 08 Şubat Sabah saat 08.00 ile 17.00 arasında önseçim gerçekleştirilecek. Parti üyelerimiz en az 17 kişiyi ve en çok 33 kişiyi işaretleyecek. Eksik ya fazla işaretlenmiş oypusulaları geçersiz sayılacak. 25 sandık kurulacak. Geçtiğimiz önseçimde kullanılan sandıklar aynen kurulacak ve üyelerimiz yine İzmit lisesinde oy kullanılacak. Seçimler tek haneli rakamlar için yapılacak. Çift haneli rakamlar için örgüt kotası olarak il ve ilçe değerlendirmesiyle belirlenecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat