Özdilek

Aşayiş

Selfi çekme isteği hayatına mal oldu

park halindeki vagonu üzerinde selfi çekmek isteyen genç, yüksek gerilim hattından gelen akıma kapılarak hayatını kaybetti.

26 Ağustos 2017 Saat: 12:15
Selfi çekilmek istedi, hayatına mal oldu
Selfi çekme isteği hayatına mal oldu

Sakarya Akyazı İlçesinde ikamet eden  Lokantacı Fatih  ile Derya Kurt’un 3 çocuğundan biri olan Birbey Kurt(18) 12 gün önce Akyazı İlçesinde bulunan tren istasyonunda gezdiği esnada, park halinde duran bir vagonun üzerine çıkarak selfi çekilmek istedi. Bu esnada  vagonun üzerinde bulunan yüksek gerilim hattından gelen akıma kapıldı.Üzücü olayda ağır yaralan gencin çığlıklarını duyan vatandaşlar hemen  Polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler vagonun üzerindeki genci ilk önce dikkatli bir şekilde aşağıya indirdi.  Acılar içinde kıvranan genç  önce Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine ardından Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bulunan yanık ünitesine sevk edildi.Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde  12 gündür yaşam savaşı veren genç, önceki akşam aniden fenalaşarak yaşamını yitirdi.  Yapılan adli işlemler sonrası gencin cenazesi  yakınlarına teslim edilerek toprağa verilmek üzere Sakarya  İline götürüldü. Gencin cenazesi Akyazı’da ikindi namazı sonrası toprağa verilirken, polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat