Özdilek

Siyaset

Selahattin Kaya dernek ziyaretlerinde

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya ve beraberinde Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'la Hemşeri derneklerinin dertlerini dinlediler.

22 Ocak 2018 Saat: 13:40
Selahattin Kaya dernek ziyaretlerinde
Selahattin Kaya dernek ziyaretlerinde

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya her hafta gerçekleştirdiği yoğun dernek ziyaretlerine  bu hafta sonu Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ile devam etti.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya her hafta gerçekleştirdiği Çayırovada bulunan hemşeri derneklerini  ziyaret etmeye devam ediyor. İlçe Başkanı Kaya, bu hafta ziyaretlerini Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve Belediye meclis üyeleri ile önce Şekerpınarda yurttaşlarımızla sohbet ederek başladılar, sonrasında, Çayırova Sinoplular Derneği, Tokatlılar Derneği, Gümüşhaneliler Derneği ile sürdürdüler. CHP’li kaya ; CHP Çayırova İlçe örgütü olarak sizlerin yanındayız bu günde Kocaeli Milletvekilimiz  Sayın Tahsin Tarhan ile sizlerin sorunlarını , isteklerini ve taleplerini dinlemeye geldik dedi.

Derneklerimizin yanındayız

İlçe  Başkanı kaya’dan, sonra konuşan Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ise şunları söyledi, derneklerimiz zor koşullarda Kültürlerini yaşatmak çalışıyor ve hemşerileri arasında dayanışmayı sağlıyor sizleri kutluyoruz. Her zaman sizlerin  yanındayız ,bu gün ilçe örgütümüzle birlikte sizleri dinlemeye geldik dedi. Konuşma sonrasında ziyaret karşılıklılı olarak sıcak bir sohbet havasında devam etti. Dernek Başkanları ziyaretlerinden dolayı CHP heyetine teşekkür ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat